reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

oj sliczna sliczna, i mama tez sliczna ;)
ja bym chetnieposzla z mojaolisia ale tu w okolicy wszystkie basyeny chlorowane :baffled: ale pokaze wam zdjecia z domku ;)
wszystkie z trzymiesiecznych urodzinek
na ostatnim w spiworku ktory dostalam od kolezanki, normalnie genialna rzecz, nie ma jak sie rozkopac :-D

reklama
dzieki dziewczyny za te wszystkie komplementa :-) kurcze nie przyzwyczajona jestem :-)

Monia udawałysmy pływamy na plecach, na brzuszku, robiłam z Zuzią "hop do wody", trzymałam ją pod paszki i pionowo wkładałam do wody a ona nic a nic nie płakała. Nawet jak się opiła wody to jej nosem wyszło :-D
Kamilala płukałam i myłam Zuzke pod prysznicem, sciagnełam jej tego papiersa, a ona zrobiła wielkie oczy ze na nią coś z góry kapie :-)
rozpłakała się dopiero przy ubieraniu (zresztą jak zawsze, moja córka chyba bedzie striptizerką:wściekła/y: )
Co do tego czy jest grzeczna - to może i faktycznie wygląda jak aniołek, ale jak coś jest nie po jej myśli to potrafi wszystkich postawić na nogi a wrzask ma taki silny i głośny, że bebenki chcą popękac :eek:

aniay Oliwcia rośnie w oczach :-) super !

Aniay Oliwka naprawde przybrala :-) widac widac :-) ja mam pytanko do ostatniego zdjecia, czy tam nad lozeczkiem masz karuzele z tiny love? jesli tak to jaka to o jak sie malej podoba? :-)

Abeja co fakt to fakt, Zuza potrafi sie pieknie zdenerwowac :-) ale jak ona tez pieknie gada :-)

nie nie karlam, to jest karuzelka z fisher-price a mala ja uwielbia potrafi sie naprawde dlugo wpatrywac w misie albo kuleczka z obrazkami i kolory sa takie ze od poczatku je zauwaza, alo czarnobiale wzroki albo kolory bardzo ostre i kontrastowe, no i sprawdza sie super jako usypiacz, wlanczam na cichy bieg a ze szumi i stuka troche to mala obserwuje sobie ptaszki i usypia:-D

Ja też znalazłam basen z zajęciami dla maluchów ale jest dużo tańszy kosztuje 80zł za miesiąc (4 zajęcia) i do tego są gratis kąpieluszki. Zajęcia prowadzi jakiś profesor z Poznania. Wybieramy się z Młodą w przyszłą sobotę. Juz nie mogę się doczekać!!!

Aniay, Oliwcia naprawde rosnie w oczach. :tak:

My dzisiaj sie razem kapalismy. :tak: Tzn. ja i Robert, bylismy razem pod prysznicem. Ale mial wielkie oczka, ale nie protestowal. Po kapaniu oczywiscie byl ryk, jak polozylam Go na reczniku, ale w sumie jakby troche mniejszy. :tak:
Mysle, ze mozemy isc na basen :tak: Wykapac juz sie razem potrafimy. :tak:

Aniay Oliwcia ślicznie przybiera na wadze:tak: Nabiera kształtow ;-)

Abeja A jak Zuza reaguje w domu na kąpiel? Bo ja się obawiam, że mój synek zrobiłby alarm na basenie. Ostatnio to coś mu się odwidziało i ryczy przy kąpieli :szok::-(

Monia Zuzka roznie reaguje - zalezy czy jest jeszcze syta czy juz głodna, czy jest zmeczona lekko czy bardzo... raczej ryczy przy wycieraniu niz w wannie. Wczoraj w wannie zaczeła nawet pluskac rekami i nogami :-)

Marta po kapieli tez jest nerwowa:no:tak jakby byla zbyt zmeczona,zeby zasnac...
pochwale sie mala tzn mniejsza i gola klata mojego meza:-D:-D;-)

reklama
Do góry