reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

xmamuska, kolacja śpiącej królewny jest rewelacyjna!!:laugh2: :-D :laugh2: :-D . i jaką wyczesaną ma pościel w wózeczku!!!:tak:
Sandra to taka mała panieneczka już!w super czerwonych rajstopkach:-)
moze troszke oczęta mają podobne?:confused:

reklama
Cześć Dziewczyny!!!
Mam na imię Agnieszka i 1-go stycznia o godz.22.25 urodziłam zdrowego i pięknego synka,co prawda jestem zarejestrowana i głownie udzielam się na forum grudniowych mamuś,bo myślałam że urodzę w grudniu 2006 ale jednak nie Alan zechciał przyjść na świat w 2007 roku.Pisze bo chcę pogratulować wspaniałych dzieci,zdjęcia są super,jak tylko znajdę wolną chwilkę to wkleję zdjęcia mojego synka Alana:-)
POZDRAWIAM

Xmamuska śpiąca króelwna jest super normlanie jak sie patrzy od razu sie czlowiekowi tak fajnie na serduchu robi:laugh2::laugh2::laugh2:

a co do podobienstwa to mysle ze Julka jest kopia Sandruni:tak:

Michalku przebij piątkę ;-):-D:laugh2: Świetna fotka!

Xmamuska myślę, że jak Julcia podrośnie to będzie wyglądała podobnie do Sandruni. Przecież Julcia co chwilkę się jeszcze zmienia, więc będzie kopią starszej siostrzyczki :-D

Heja Michaś :-)

Xmama ..... podobne ? jak dwie krople wody, chyba, ze pomyliłas fotki i obok duże Sandruni wkleiłaś małą Sandrunię :confused:

reklama
Heja Michaś :-)

Xmama ..... podobne ? jak dwie krople wody, chyba, ze pomyliłas fotki i obok duże Sandruni wkleiłaś małą Sandrunię :confused:

hehe nie na pewno na dużym jest Sandrunia a na małym Julcia:-D cieszę się że są do siebie podobne :tak:bo ja jak tak na nie patrze to mi sie wydaje ze Julcia do taty podobna a Sandrunia do mamy:baffled:

Do góry