reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
:-D tynka wow... :) super wygladasz :) <podlizuch> :-D super ze wam mala wytrzymala na chrzcinach w becie. Zuzka ku rozpaczy swojej babci a mojej tesciowej (ktora uwaza ze dzieci powinny/musza byc w beciku) na bet wypiela swoje szacowne 4 litery juz w sklepie. I dzieki Bogu ze to sprawdzilismy bo jak sobie pomysle ze mialby byc taki koncert pdczas mszy to mi sie zimno robi.

Wogole to ma czujnik pionu ta moja corka.... i czujnik ruchu :-D :-)

Ale Przez Ten Czas Co Mnie Nie Bylo Te Wasze Dziciaczki Urosly:-) Ja Po Moim Tak Nie Widze Ciagle Mi Sie Wydaje Ze Jest Taki Malutki Ten Moj Syneczek:-d A Oto Fotki Mojej Kruszynki Z Chrzcin I Ostatnie Z Domku:-)

Wszystkie dzieci śliczne są:tak: Naprwde a rosną nam jak na drożdżach:szok:
Airanek to taki wielki chłopczyk jak by z 5 miesięcy miał
:tak:

a widzial ktos Michasia w inkubatorze ;-)?? troche sie meczylam by to wrzucic do neta ;-)

chcialam wam tez dac posluchac jak sie maly hihra, mam plik w mp3 ale nie wiem jak go wrzucic :-(

Ja widziałam Michałka ja:tak::tak::tak::tak: chyba był głodny bo tak ciągle oblizywał usteczka;-)

Abeja dzięki dzięki....fajna to ja będę za 20 kg:laugh2: A co do becika to Natalka leży w nim w wózku i jest do niego przyzwyczajona a poza tym nie miałam żadnego cieplejszego ubranka i mała była w sukience i sweterku a w kościele wcale tak ciepło nie było więc nie miałam wyjścia....mała była bardzo grzeczna nawet nie zapiszczała:cool2: zresztą Emilka też była grzeczna bo cała imprezę w kościele przespała .Zarówno swój chrzest jak i Nataki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

wlasnie do niedawna mu to oblizywanie zostalo, teraz troche mniej wystawia jezyk;-) smialam sie z tego nieziemsko :-) filmik byl robiony gdzies pol godziny po porodzie ;-)

reklama
Do góry