reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
ja mam album od niemowlaka do przedszkolaka i jeszcze jeden od przyjaciolek, ale zdecydowalam sie uzupelniac ten pierwszy bo jest mniej szczegolowy no i dostalam go od taty ;-) i nie chcialam zeby dziadkowi Michalka bylo przykro :-) noz eby dziadkowi tez bylo milo to Michas dostala drugie imie po nim :-)

Pozostaje jedynie uzupelnia na biezaco bo sie zapomina szybko:-Dgdybym nie zapisala to bym juz wileu rzeczy nie pamietala o Natalce np,ze w 3mscu jadala juz o 21 i potem o 4 czyli 6h przerwy:happy:U Marty zaczyna sie stabilizowac ale jedna czy dwie jaskolki jeszcze wiosny nie czynia;-);-)Dwie ostatnie noce przespala w lozeczku tej nocy od 21 do 8 z przerwa na jedzenie o 4 i to ja obudzilam.Jak nie ma kolki to potrafi sama spac:happy:

no wlasnie sie zastanawialam czy moja Natalka nie soi zbyt dlugo ale chyba jest ok bo jak zje tak. ok 21 -22 to budzi sie o 5 na jedzenie no ale na noc dostaje resztki z cyca i butle :zawstydzona/y:

My Wywolalismy Wczoraj Zdjecia Dla Moich Rodzicow Jest Ich Ok 170 A To Tylko Wybrane Z Tych Co Posiadamy A Jest Ich Ok 300:-) A Oto Nowe Fotki Aryanka:-)

ja tez bym taka karnacje chciala miec:-) dlatego ide na solarium;-) on to caly tatus wogole do mnie nie podobny nawet kolor skory sie rozni:-p

reklama
Jak już gadacie o spaniu to Emi dzisiaj spała do 6:00 - ostatni raz ciągła cyca o 21:00. Jestem w szoku! rekord świata

Do góry