reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Mariolka ... Mix jest śliczny i jaki już duży :-) a w tych jego oczach można normalnie utonąc ach.... :tak::tak:, a Ty ... przepraszam ... ale proszę jeszcze raz dokładniej ... gdzie Ty masz tą straszną oponkę :evil::-D;-):sorry2: ... po prostu super wyglądasz i tyle :-p:tak:

Monia ... przyłączam się do apelu styczniówek ... proszę o więcej Ciebie w krótkich włosach :-D:-D:-D ... wyglądasz świetnie :tak:.
A fotki ze zlotu obłędne :-)... wszystkie chłopaki UROCZE :tak:, no i widać, że sptkanko wypadło super, bo i dzieciaczki i rodzice zadowoleni :tak:.

reklama
Zaraz chyba urosnę do dwóch metrów z powodu tych waszych pochwał :-D:-D:-D:-D:-D Dzięki wam bardzo za tak miłe komplementy :tak::-D Jesteście kochane :tak::tak::tak::tak:

Co do spotkania to po pierwsze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że nie byłam, szczególnie, że widać, że było wesoło, choć jakoś nie widzę winka ;-):-D:-D:-D

Bo my nie potrzebujemy winka by się dobrze bawić ;-):-D:-p

ma duzo, o duzo za duzo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niczym sie nie interesuje, bo ma tego tyle, ze pewnie nie wie co ma wybrac.
A ile juz powydawalam mlodszym dzieciom. :baffled:

Aniu, pochowaj mu część. Po jakimś czasie jak je wyciągniesz to znowu będą miały wzięcie :tak::-D

Dokładnie, ja robię tak jak Monia - częśc zabawek na strych na pół roku, jak je zapomni, to potem jest szał jak się je wyciąga. Tyle nowych zabawek :tak:

Te zdjęcia były robione jakieś trzy tygodnie temu podczas weekendowego spacerku :tak:;-)

Oto nowa ja :-D:-D:-D

Jestem większy od tatusia ;-)

Ale te listki są ładne :-D:-D

A kuku :-p

Ekipa naprawcza naszego kompa :-D:-D:-D

Przerwa w podróży na Śląsk

Wystarczy? ;-):-p:-D

Monia ... wyglądasz ślicznie :-) !!! Bardzo korzystna zmiana :tak:, po prostu super Ci w tej fryzurce :tak:. Cudne macie to zdjęcie z liśćmi w ręce :-). A na zdjęciu z tatusiem Wituś już taaaaki duży. Bomba :-) !!!

Monia zdjecia bajka a ty wygladasz przecudnie!!
i postanowilam ze tez robie jakas zmiane:tak::-)

a to pytanie na koncu to retoryczne mam nadzieje bo odpowiedz oczywista!!

JESZCZE JESZCZE JESZCZE!!:-D:-D

my z weekendowych spacerów, wiecej ukaze sie w przyszłosci na blogu :-D

p1320881jh8.jpg

p1320939hz3.jpg

p1330132wz7.jpg

p1330003kc4.jpg

Ela, boskie zdjęcia :-D:-D:-D:-D Uwielbiam taką złotą jesień za jej piękne kolorki. U was je widać rewelacyjne. To zdjęcie czarno-białe jest obłędne. Wyglądacie przecudnie :tak::-D:-D:-D:-D

Dzięki za miłe slowa :-D:-D:-D

Martucha, polecam zmianę. Wszyscy znajomi są zaskoczeni moim wyglądem. Ja ostatnio takie krótkie wlosy mialam jak miałam 16 lat ;-):-D:-D:-D:-D

Elu zdjęcia rewelacyjnie. Oglądałam je też na n-k i strasznie mi się podobają.
Moniczko muszę Ci coś wyznać - podobasz mi się. :-D Fryzurka jest super, wyglądasz w niej cudnie, a kolor masz przepięknie dobrany.

reklama
Do góry