reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Al;e wam zazdroszczę :sorry2:
Zdjęcia super widać , ze spotkanie udane :tak: A i zauważyłam , ze Witek i Michaś wiedza co dobre :-p ( ostatnie zdjęcie ):-D normalnie jak z reklamy ;-)

Trzeba było coś wymyślić by ich na chwilę zatrzymać i zająć :-D:-D

A no i sorry , ze to pisze ,,,,,,,,,,,,,,,,,ale chłopaki to "wykapani" tatusiowie :tak:

Ja o moim to zawsze tak mówiłam :tak:;-) Więc się nie obrażam :no::-D:-D

Monia masz talent. :-D I poprosze o fotki na poczte. :tak:

Oczywiście powysyłam. Tego jest zdecydowanie więcej, więc będę wysyłać do ciebie i Karoliny partiami (w oryginalnych rozmiarach) :tak::-D Ale zrobię to w weekend. Bo dziś już padam :-(

reklama
Fotki super widać że spotkanie jak najbardziej udane:tak: MONIA rewelacyjnie wyglądasz w nowej fryzurce !! Przez chwilke zastanawiałam się kto to jest:-D

Mariolka, trochę się zrehabilitowałaś, po tak długiej nieobecności ;-):-D, Remix cudny i te oczy, achchch...... i ty też nieźle wyglądasz :tak:.

Moniu, Aph, Karlam gratuluję spotkania :tak:, widać, że się udało, poza tym śmiesznie ogląda się zdjęcia na których znajome styczniaki razem się bawią :tak::-). Moniu od razu zauważyłam nową fryzurkę, bardzo ładnie wyglądasz :tak:.

Monia .. obcięłas włosy!!! daj wieksze zdjecie w nowej fryzurce:tak:
Spotkanko super, rodzice zadowoleni, a chłopaki jeszcze bardziej:-)

Super foty Monia!
Ale Wam zazdroszczę. Spotkanko widać udane, styczniaki super razem się bawią - nadszedł czas kiedy rzeczywiście zaczynają się bawić razem. Nic tylko trzeba zorganizować spotkanie na południu.
Może Kęty? Tylko październik zdecydowanie odpada - praca praca praca. Pomyślimy w listopadzie? :tak:
Martuchaa mogę Cię przenocować jak chcesz :tak:

Acha acha Monia super fryzurka, dawaj jakieś bliższe

Abejka no nie wiem ... Mariolki troche nie było a ja zawsze moge donieść o niejakim kawalerze o imieniu Maciuś:-D:-D:-D:-D:evil::ninja2::rofl:

Mariola ależ Mix wydoroślał :-)
mam tylko pytanie - czy to aby napewno w dalszym ciągu jest mój zięć? ;-)
Najperw Robert , potem jakiś Maciuś, eh... ale mi się synowa trafiła :evil::growl:
Jeremi sam podejmie decyzję... ale ja bym go przed takę ostrzegła ;-);-);-)
... ale my się lubimy ... czyż nie ? ;-):sorry2::sorry2::sorry2:

Mariola Jeremi jest uroczy :tak: \No i widzę ,że niezła laska się z Ciebie zrobiła o ciążowych kilogramach już pewnie bardzo bardzo dawno zapomniałaś .,..... nie to co ja :dry:

mam 59 kg z czego chyba 9 w oponce :-D:-D:-D ale dzięki :blink:
... a twoje kilogramy to gdzie ??

Monika ... właśnie daj jakieś fajne foto twojego interfejsu ... ale zapowiada się bombowo :tak::tak::tak:

Co do spotkania to po pierwsze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że nie byłam, szczególnie, że widać, że było wesoło, choć jakoś nie widzę winka ;-):-D:-D:-D

Aph ... Ale Robson ma mnóstwooooooooooo zabawek :szok::szok::szok::sorry2: a może to Jeremi ma mało :sorry2::sorry2:

Monia no właśnie a ja nic nie napisałam o fryzurce:sorry2:
chyba dlatego że już późno było:-pi cie nie poznałam:-D:-D
wygladasz zajefajnie, chcemy wiecej!!:-)

Najperw Robert , potem jakiś Maciuś, eh... ale mi się synowa trafiła :evil::growl:
Jeremi sam podejmie decyzję... ale ja bym go przed takę ostrzegła ;-);-);-)
... ale my się lubimy ... czyż nie ? ;-):sorry2::sorry2::sorry2:

no raczej :) Nie chciałaś ze mną gadać na gg to czekałam aż Ci nerw przejdzie i wrócisz babooooooo :-D
a co do Zuzki to nic nie poradze,że ona taka kochliwa i ma takie wzięcie hehehehe, najbardziej cierpi tatuś :-D

reklama
Do góry