reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Al;e wam zazdroszczę :sorry2:
Zdjęcia super widać , ze spotkanie udane :tak: A i zauważyłam , ze Witek i Michaś wiedza co dobre :-p ( ostatnie zdjęcie ):-D normalnie jak z reklamy ;-)

Trzeba było coś wymyślić by ich na chwilę zatrzymać i zająć :-D:-D

A no i sorry , ze to pisze ,,,,,,,,,,,,,,,,,ale chłopaki to "wykapani" tatusiowie :tak:

Ja o moim to zawsze tak mówiłam :tak:;-) Więc się nie obrażam :no::-D:-D

Monia masz talent. :-D I poprosze o fotki na poczte. :tak:

Oczywiście powysyłam. Tego jest zdecydowanie więcej, więc będę wysyłać do ciebie i Karoliny partiami (w oryginalnych rozmiarach) :tak::-D Ale zrobię to w weekend. Bo dziś już padam :-(

reklama
Fotki super widać że spotkanie jak najbardziej udane:tak: MONIA rewelacyjnie wyglądasz w nowej fryzurce !! Przez chwilke zastanawiałam się kto to jest:-D

Mariolka, trochę się zrehabilitowałaś, po tak długiej nieobecności ;-):-D, Remix cudny i te oczy, achchch...... i ty też nieźle wyglądasz :tak:.

Moniu, Aph, Karlam gratuluję spotkania :tak:, widać, że się udało, poza tym śmiesznie ogląda się zdjęcia na których znajome styczniaki razem się bawią :tak::-). Moniu od razu zauważyłam nową fryzurkę, bardzo ładnie wyglądasz :tak:.

Monia .. obcięłas włosy!!! daj wieksze zdjecie w nowej fryzurce:tak:
Spotkanko super, rodzice zadowoleni, a chłopaki jeszcze bardziej:-)

Super foty Monia!
Ale Wam zazdroszczę. Spotkanko widać udane, styczniaki super razem się bawią - nadszedł czas kiedy rzeczywiście zaczynają się bawić razem. Nic tylko trzeba zorganizować spotkanie na południu.
Może Kęty? Tylko październik zdecydowanie odpada - praca praca praca. Pomyślimy w listopadzie? :tak:
Martuchaa mogę Cię przenocować jak chcesz :tak:

Acha acha Monia super fryzurka, dawaj jakieś bliższe

Abejka no nie wiem ... Mariolki troche nie było a ja zawsze moge donieść o niejakim kawalerze o imieniu Maciuś:-D:-D:-D:-D:evil::ninja2::rofl:

Mariola ależ Mix wydoroślał :-)
mam tylko pytanie - czy to aby napewno w dalszym ciągu jest mój zięć? ;-)
Najperw Robert , potem jakiś Maciuś, eh... ale mi się synowa trafiła :evil::growl:
Jeremi sam podejmie decyzję... ale ja bym go przed takę ostrzegła ;-);-);-)
... ale my się lubimy ... czyż nie ? ;-):sorry2::sorry2::sorry2:

Mariola Jeremi jest uroczy :tak: \No i widzę ,że niezła laska się z Ciebie zrobiła o ciążowych kilogramach już pewnie bardzo bardzo dawno zapomniałaś .,..... nie to co ja :dry:

mam 59 kg z czego chyba 9 w oponce :-D:-D:-D ale dzięki :blink:
... a twoje kilogramy to gdzie ??

Monika ... właśnie daj jakieś fajne foto twojego interfejsu ... ale zapowiada się bombowo :tak::tak::tak:

Co do spotkania to po pierwsze :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że nie byłam, szczególnie, że widać, że było wesoło, choć jakoś nie widzę winka ;-):-D:-D:-D

Aph ... Ale Robson ma mnóstwooooooooooo zabawek :szok::szok::szok::sorry2: a może to Jeremi ma mało :sorry2::sorry2:

Monia no właśnie a ja nic nie napisałam o fryzurce:sorry2:
chyba dlatego że już późno było:-pi cie nie poznałam:-D:-D
wygladasz zajefajnie, chcemy wiecej!!:-)

Najperw Robert , potem jakiś Maciuś, eh... ale mi się synowa trafiła :evil::growl:
Jeremi sam podejmie decyzję... ale ja bym go przed takę ostrzegła ;-);-);-)
... ale my się lubimy ... czyż nie ? ;-):sorry2::sorry2::sorry2:

no raczej :) Nie chciałaś ze mną gadać na gg to czekałam aż Ci nerw przejdzie i wrócisz babooooooo :-D
a co do Zuzki to nic nie poradze,że ona taka kochliwa i ma takie wzięcie hehehehe, najbardziej cierpi tatuś :-D

reklama
Do góry