reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Mam tylko kilka zdjęć bo mi bateria padła:-p. Jakoś nie zadbałam o aparat i się okazało że bateria lichutka była:-(. No ale są wspomnienia co nie:-).
1. Widoki wiejskie:-D.
2. Brudas.
3. Na huśtawce w ogrodzie.
4. Róże, z których niewiele zostało jak wyjeżdżałyśmy:-D.
5. Bocian złodziej koszul:-D.

reklama
Z Hanusi ... słodzinka straszna, jak zwykle zresztą :-p:-):cool2:, zdjęcie brudaska i w różach cudne :tak::-) ... szkoda, że tylko tyle :-(

Żywa odpoczęłaś, to super, Hanusia też chyba zadowolona pobytem na wsi. A bociek, złodziej koszul jedyny. Pewnie szyje ciepłe ubranie na zimę :-D:-D

Zywa piekne te "wiejskie" zdjecia, jednak co przyroda to przyroda, Hanula usmiechniete i zadowolona - super. I wcale nie zauwazyła brudaska dopiero jak dziewczyny napisały to wrociłam obejrzec jeszcze raz. Jak dziecko jest brudne to zanczy ze jest szcześliwe:-D tak wiec niech Hania brudzi sie cały czas

Dzięujemy:tak:. Hania rzeczywiście zakłóciła porządek w gospodarstwie:-D. Też żałuję, ze tak mało zdjęć, no ale jak ktoś nie ma głowy na karku to tak już jest:-D.
Ale w zamian mam jeszcze zdjęcie Hania w jej aucie (z wczoraj) oraz zdjęcie w spódniczce i bluzce przywiezionej prosto z Indii:-D. Śliczną mam Hinduskę:-p?

no nie... jaka fura:shocked2:super:tak:, a to autko jest akumulatorowe? Hanka w stroju indyjskim sliczna, tylko paputy jakby mało indyjskie:-D;-)

reklama
Sliczna sliczna:-p:-D;-)a to na te kroliki ma uczulenie?;-)autko bomba a usmiechy Hani jeszcze bardziej;-):tak:

Do góry