reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

xmamuska super fotki!! widac ze dobrze ie bawiliscie!!
i powiedz mi gdzie kupilas takie swietne japonki:szok: ja tez chce:sorry::-p

reklama
Xmama super fotki i widać super wczasy miałaś, humorki dopisywały. Wszystkie fotki ekstra, moich teściów na nich nie wypatrzyłam. Dawaj więcej!;-)

Xmama ... wszystkie fotki suuuuuuuper :-):-) a zbój śliczny ... normalnie rozwaliła mnie ta mina :-D:-D:tak:. Czekamy na więcej ;-):-):tak:

Xmama super zdjecia, wyjazd udany minki zadowolone, buzie usmiechniete. Dziewczyny sliczne - wszystkie trzy:-)
Laurke mysłałam ze pochwałiłam juz wczesniej, ale chyba tylko oglądałam bez chwalenia wiec teraz to czynie - cud malinka:tak:

xmama: jaki tam zbój, jaki zbój, przecież to śliczny aniołeczek z niebieskimi oczętami!:tak::-Dno i wogóle to co ty tam robisz z tym Fredim, przy dzieciach?????:-D:-D:-D:-D:-Dwszystkie trzy dziewczyny jak zwykle śliczne i uśmiechnięte, aż miło popatrzeć!:tak:
Robson jak się bojowo ustawił i jakie ma fajne figielki w oczach:tak:;-):-)świetny chłopaczek
Martucha....ach, co za oczęta w twoim podpisie....mmmm.... przystojny facet:tak:
geperty, umywalka bezkonkurencyjna, uśmiałam się do łez:-D:-D:-D:-D
Laurka też jak zwylke słodzinka:tak::tak::tak:jakie fajne minki strzela. no i dziewczyny mają rację: u nas też okularki są zdejmowane w ciągu pół sekundy...

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny :-) macie racje wyjazd udany:tak: Martucha japonki kupiłam za całe 10 zł na rynku u nas:tak: mam jeszcze takie same zielone:-p

Xmama na tygrysku jesteś "the best", po prostu rewelka ;-):-), a ostatnie to sam sex :szok:. Dziewczyny z zębami super, a najlepsza zbójnicka Julcia :-D.

Xmamuska zdjecia super jak i caly wasz wyjazd:-)a ostatnia fota powalila mnie na kolana:-D:-D:-D:-Di powinna byc raczej na zamknietym:-D:-D;-)

reklama
Do góry