reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

xmamuska super fotki!! widac ze dobrze ie bawiliscie!!
i powiedz mi gdzie kupilas takie swietne japonki:szok: ja tez chce:sorry::-p

reklama
Xmama super fotki i widać super wczasy miałaś, humorki dopisywały. Wszystkie fotki ekstra, moich teściów na nich nie wypatrzyłam. Dawaj więcej!;-)

Xmama ... wszystkie fotki suuuuuuuper :-):-) a zbój śliczny ... normalnie rozwaliła mnie ta mina :-D:-D:tak:. Czekamy na więcej ;-):-):tak:

Xmama super zdjecia, wyjazd udany minki zadowolone, buzie usmiechniete. Dziewczyny sliczne - wszystkie trzy:-)
Laurke mysłałam ze pochwałiłam juz wczesniej, ale chyba tylko oglądałam bez chwalenia wiec teraz to czynie - cud malinka:tak:

xmama: jaki tam zbój, jaki zbój, przecież to śliczny aniołeczek z niebieskimi oczętami!:tak::-Dno i wogóle to co ty tam robisz z tym Fredim, przy dzieciach?????:-D:-D:-D:-D:-Dwszystkie trzy dziewczyny jak zwykle śliczne i uśmiechnięte, aż miło popatrzeć!:tak:
Robson jak się bojowo ustawił i jakie ma fajne figielki w oczach:tak:;-):-)świetny chłopaczek
Martucha....ach, co za oczęta w twoim podpisie....mmmm.... przystojny facet:tak:
geperty, umywalka bezkonkurencyjna, uśmiałam się do łez:-D:-D:-D:-D
Laurka też jak zwylke słodzinka:tak::tak::tak:jakie fajne minki strzela. no i dziewczyny mają rację: u nas też okularki są zdejmowane w ciągu pół sekundy...

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny :-) macie racje wyjazd udany:tak: Martucha japonki kupiłam za całe 10 zł na rynku u nas:tak: mam jeszcze takie same zielone:-p

Xmama na tygrysku jesteś "the best", po prostu rewelka ;-):-), a ostatnie to sam sex :szok:. Dziewczyny z zębami super, a najlepsza zbójnicka Julcia :-D.

Xmamuska zdjecia super jak i caly wasz wyjazd:-)a ostatnia fota powalila mnie na kolana:-D:-D:-D:-Di powinna byc raczej na zamknietym:-D:-D;-)

reklama
Do góry