reklama
raz jeszcze wielkie dzięki.
Xamamuska ale fajnie, Sandrunia nie bała się na tym koniku jechać? Super!
Elżbietka Filip prze gość, zwariować można z mi naszymi zwinnymi małpiątkami
Martuchaa u mnie na szczęście aparat jest interesujący, ale nie aż w takim stopniu.
Xamamuska ale fajnie, Sandrunia nie bała się na tym koniku jechać? Super!
Elżbietka Filip prze gość, zwariować można z mi naszymi zwinnymi małpiątkami
Martuchaa u mnie na szczęście aparat jest interesujący, ale nie aż w takim stopniu.
A
ania_zywa
Gość
Xmamuska, fajowa taka przejażdżka na kucyku. U nas w solankach w niedzielę też można zafundować dziecku taką atrakcję, ale ja się boję... Ale z powodu takiego, że kucyka tego obsługuje dziewczynka w wieku max 10 lat. Zapytana gdzie jest ktoś dorosły powiedziała, że mama obok gdzieś sprzedaje balony, ale jakoś nie miałabym zaufania, żeby dziecko oprowadzało mi Hanie po parku na kucyku.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Xmama ... zdjęcia suuuuuper :-). Śliczna z Was rodzinka, Ty wyglądasz odjazdowo :-), a Julcia robi przecudną minkę jak tak marszczy nosek , normalnie boska . No i obie Twoje panny urocze jak zawsze :-)
K
konto usuniete
Gość
Ale ten twój mężulo musi być dumny jak idzie z wami na spacerek!! piekna rodzinka!!
Zastanawia mnie tylko jak ty wytrzymujesz w McDonaldzie podczas diety
Ale ten twój mężulo musi być dumny jak idzie z wami na spacerek!! piekna rodzinka!!
Dzięki dziewczyny
Martucha wytrzymuje, juz mnie nawet nierusza inne zarcie pozatym nigdy nieprzepadadalam za jedzeniem w McDonald
reklama