reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Emilka fantastyczna a tej jej włoski hmmmm miodzio:-)

kilk fotek z 3 maja z parku
Na Koniku

Niechce mi sie wiecej zdjec załadować:crazy: wiec reszta potem:wściekła/y:

reklama
raz jeszcze wielkie dzięki.

Xamamuska ale fajnie, Sandrunia nie bała się na tym koniku jechać? Super!

Elżbietka Filip prze gość, zwariować można z mi naszymi zwinnymi małpiątkami :szok::-D:-D:-D

Martuchaa u mnie na szczęście aparat jest interesujący, ale nie aż w takim stopniu.

Xmamuska, fajowa taka przejażdżka na kucyku:tak:. U nas w solankach w niedzielę też można zafundować dziecku taką atrakcję, ale ja się boję... Ale z powodu takiego, że kucyka tego obsługuje dziewczynka w wieku max 10 lat:szok:. Zapytana gdzie jest ktoś dorosły powiedziała, że mama obok gdzieś sprzedaje balony, ale jakoś nie miałabym zaufania, żeby dziecko oprowadzało mi Hanie po parku na kucyku:no:.

:szok: Julcia na drugim zdjęciu identyko jak mamausia :tak::-), Sandrunia też podobna :tak:, śliczne są, wiadomo po kim ;-):-D

Xmama ... zdjęcia suuuuuper :-). Śliczna z Was rodzinka, Ty wyglądasz odjazdowo :-):tak:, a Julcia robi przecudną minkę jak tak marszczy nosek :-D:-D:tak:, normalnie boska :-D. No i obie Twoje panny urocze jak zawsze :-):tak::tak:

Ale ten twój mężulo musi być dumny jak idzie z wami na spacerek!! piekna rodzinka!!
Zastanawia mnie tylko jak ty wytrzymujesz w McDonaldzie podczas diety:szok::szok::szok:

Ale ten twój mężulo musi być dumny jak idzie z wami na spacerek!! piekna rodzinka!!
Zastanawia mnie tylko jak ty wytrzymujesz w McDonaldzie podczas diety:szok::szok::szok:

Dzięki dziewczyny
Martucha wytrzymuje, juz mnie nawet nierusza inne zarcie:no: pozatym nigdy nieprzepadadalam za jedzeniem w McDonald:no:

reklama
Do góry