reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

marta028fz1.jpg

ja jeszcze dorzucę moje dziecię jak na nowo uczyło się chodzić dziś rano:-D:-):-)
cały czas pstrykamy telefonem więc dlatego taka jakość;-)

Szybko zalapie. Zobaczysz. Juz przed tym upadkiem probowal chodzic, wiec teraz pewnie musi tylko roche nozke wzmocnic i zacznie smigac. :tak:

reklama
aph Robercik słodziak i jakie ma zalotne spojrzenie:tak::tak: a w te porównania to aż sie nie chce wierzyć że to to samo dziecko:szok::szok:
jedna fotka ze stycznia druga z grudnia i aż taka zmiana ... ale rosną nam te dzieciaki:rofl2:

Martucha ... ale fajny Tuptuś z tego Nikusia :-):-) ... jak już sobie tak dobrze radzi jak widać na zdjęciu, to szybciutko będzie tuptał sam na swoich nóżkach :tak: Super :-)!!!

A co do Robercika zgadzam się z Martuchą :-):tak:

Super zdjęcia Robsona :-), ale w zeszłym roku w styczniu, to też był duży :tak:, Nikuia jeszcze na świecie nie było :-D

dziekujemy.
I faktycznie czesci Styczniakow jeszcze nie bylo, a Robert mial juz prawie miesiac. :tak:

Aph, Robercik świetnie wygląda w tym dresie:tak:. I widzę, że w tym roku piaskownice górują:-D. I fajne macie te koniki na sprężynach, u mnie takich nie ma:no:.

Anula, te koniki to nad woda byly, kolo siebie tez takich nie mam, niestety, bo Robert fajnie sie na nich bujal.:-(

Heheh, a jednak ma koniki. :-). Piotrek dzisiaj znalazl jak byl na spacerku.

Swietne chlopaki i obaj super wygladaja w dresie:-D U mnie jest taki konik;-)ale nie wywoluje zainteresowania hehe bardziej ja interesuje zjezdzalnia i wspinanie po szczeblach, dzis normalnie bylam z niej dumna:rofl2:ale to nie ten watek:-D:sorry2::rofl2:

Aph ... a ja przegapiłam zdjęcia Robsona w piaskownicy ... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ... Cudny chłopak z niego :-):tak:.

Skakanka ... no miałam okazję się przekonać co do tego, jaka z Martusi jest akrob akrobatka :-D:-D:tak: ... więc przyznaj się co dzisiaj wymyśliła ;-):-)

reklama
Do góry