reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Dziewczyny ja się podpisuję obiema rękami pod tą waszą dyskusją :tak:

Agnieszka Jak ty to robisz, że wyglądasz tak ładnie? Super laska z ciebie :tak: A jaki przystojny tatuś ;-) O Karolince nie trzeba pisać zbyt dużo, bo to oczywiste, że z niej jest bogini piękności :-D

A to nasz wczorajszy spacerek na Westerplatte:

Załączniki

• 15.JPG
    15.JPG
    106,6 KB · Wyświetleń: 30
  • 16.JPG
    16.JPG
    75,8 KB · Wyświetleń: 29
  • 17.JPG
    17.JPG
    79,5 KB · Wyświetleń: 30
Geperty, chyba depczę ci po piętach dzisiaj ;-):tak::-D Śliczne fotki, a jeszcze śliczniejsza rodzinka :-D Szkoda, że tak rzadko pokazujesz nam swoją śliczną buzię i Nikusia :-(

Dziewczyny czujecie moj oddech na plecach? To ja jak zwykle ... najcieżej pracująca w biurze :-D

Monia zgadzam się w 100%. Zdjątka cudo.
Na Westerplatte przez 3 lata w 3City nie udało mi się dotrzeć. W tamtą stronę najdalej na Stogi :-D i tą wyspę tam... przed mierzeją.. se zapomniałam nazwy - skleroza.

Wow tyle komplementów naraz:szok::szok: Zarumienilam sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Jezeli chodzi o to czy to ja ja urodziłam to tak.. do dzis pamietam ten dzień!!!! i te skurcze.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Kobetki uwiezcie mi ze ja nic nie robie ze swoja wagą, dodam ze obzeram sie wieczorami i to samymi tłustymi albo słodkimi rzeczami... poprostu tak mam. Moja ciocia gdy dowiedziała sie ze urodziłam była w szoku bo nigdy nie miała smiałosci pytac o termin. Wg niej brzuszek był bardzo mały i niemozliwoscią dla niej było to ze dzidzi w nim sie miesciło:-);-)

reklama
Agnieszka no to musze dolozyc nastepny komplement szok szok:szok::-D;-)
Dobrze,ze ciocia sie gryzla jezyk;-)bo mnie osobiscie lekko irytowaly uwagi dotyczace wielkosci brzucha;-)

Do góry