reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

a to moja mała
karolinka040ha1.jpg

karolinka074xg2.jpg

reklama
Mysia, Agnieszka sliczne macie dziewczyny. ja nie mam zadnych ciekawych zdjec ostatnio wiec nic nie wkleje, ale za to obejrze wasze bardzo chetnie:tak:

Sliczne dzieciaczki.

Moja ulubienica Karolcia jak zawsze przecudna.
Agniesiu a Ty jak sie czujesz? Doszlas juz do siebie?

Moniś pewnie bolały Cię oczka Twoje biedne, bo rzeczywiście Marysia całkiem ładna dziewuszka, gdzież tam jej do Krystianka :-D:-D:-D:-D:-D

Agnieszko
śliczna Karolinka, pokazuj nam ją częściej, takie ciasteczko do schrupania.
No i właśnie, jak u Ciebie? Potrzeba czasu, ale widzę po Twoim podpisie, że chyba wróciłaś już do siebie po tym wstrząsie.

aph a czy mozna dojśc do siebie po stracie dziecka????.....
nigdy już nie bedzie tak jak dawniej... juz zawsze bedzie kogoś brakowało.... dzis mija miesiac od kiedy nasze maleństwo odeszlo:-:)-:)-(
staram sie czymś zająć ale i tak codziennie mysle o maleństwie...

reklama
Do góry