reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Cioteczki, ale śliczne są te wasze dzieci ;-):-D:laugh2: Takie słodkie aniołki :-D:laugh2:

Jak tylko uda mi się pomniejszyć rozmiar zdjęć to pokażę wam fotki Witusia

reklama
Cudne:-)Filipek Eli to od razu nosi chyba rozmiar 62 bo taaaki długi się urodził:szok:i.Moja to kruszynka a myślałam,że po tacie będzie dłuższa:wściekła/y:;-)

Piękne kruszynki. Gratulacje!!!!!!!!

Emilka nie ubierze już kilku rzeczy z rozmiaru 56, bo są za małe. Ale ona urodziła się mając 55cm. Tylko z tą rozmiarówką różnie bywa, niektóre 56 sa jeszcze dobre....

ojoj ... ile tu się dziś foteczek dzieciątek pojawiło, a jedno piękniejsze od drugiego ...... :-)

tak sobie patrzę i podziwiam i sobie myslę, że odwaliłyśmy kawał dobrej roboty :-)

czesc dziewczyny
widzialam,ze z braku czasu Maja nie pochwalila sie jeszcze swoja coreczka wiec pozwole sobie przedstawic Laure :-)
laura8tg.jpg

Spróbuję załączyć zdjęcia Witusia - mam nadzieję, że dobrze będzie go widać

1. Wituś zaraz po urodzeniu
2. Tuż po przybyciu do domku ze szpitala

Tego kawalera po urodzeniu juz widzialyśmy... chwalil sie nim dumny tato :-D

Monia - śliczny chlopczyk i po otwarciu zdjecie nie jest za male!

reklama
Na następnym zdjęciu jest Witek w pierwszej kąpieli ;-), którą lubi, ale jak przyzwyczai się do wody ;-):-D oraz zmęczony tatuś pionizujący synka po karmieniu, a następnie grzecznie śpiący nasz aniołek :-D Na ostatnim zdjęciu Wituś ma dokładnie tydzień, a skubaniec chętnie podnosi głowę i z zainteresowaniem obserwuje wszystko co się tylko da (tylko, że nadal niewiele widzi ;-):-D).

Do góry