reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
33167877_p1130431.jpg

25816463_p1130423.jpg

Ela - fajny bąbelek i tylko jeden dzień młodszy od mojego:-):-):-)
aniay- a z tymi ciuszkami..to na mojego małego wszystkie 56 sa za małe!!! tatus kupił cos tam na 50 i 54....ale wkółko pierzemy...małemu sie czesto ulewa i obsikać sie potrafi mimo wkółko zmienianego pampersa....ale to kwestia ułozenia siusiaka w pieluszce...:-):-):-):-)

kamila chyba 56 za duze?? na moja pasuje jak ulal 50 a 52 jest prawie dobre, tylko stopki ma na tyle dlugie ze sie nie mieszcza w stopkach pajacykow :)

reklama
Kurcze dziewczyny ale macie sliczne maluszki....moja tez styczniówka..za dwa dni kończy roczek...zobaczycie oj bedziecie miały o czym pisac przez najblizszy rok...czekaja was super chwile,aż wam zazdroszcze bo ja ten etap mam juz za soba. ale nastepne przede mna.........zdrówka życze waszym skarbą!!!!!!!!!!

Do góry