reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Hanka i Antoś mali kaskaderzy :-D
Żebyś wiedziała, u nas dzisiaj ciąg dalszy wypadków. Najpierw przyciął sobie palce u nogi w drzwiach, bo chodził na bosaka a później przewrócił się na swój samochód i zarysował sobie nogę i ma taka czerwoną szramę. Jak go jutro babcia zobaczy, to na zawał zejdzie:baffled::confused::-p

U nas jak na razie bez poważniejszych urazów u Filipa ale za to ja cała poobijana jestem i to przez własnego synka. Młody ma okropnie twardą głowę, a że uczucia okazuje bardzo wylewnie to twarz mam całą w siniakach. Lewa kość policzkowa została dwa razy obita Filipwym czerepkiem i raz samochodzikiem. Ale najgorzej było ostatniej nocy. Filip oczywiście jak to przy ząbkowaniu budził się co chwila i płakał więc mąż wziął go do naszego łóżka. Nasze dziecię jak to ma w zwyczaju przytulało się do każdego z nas. W pewnej chwili jego głowa przytuliła się tak intensywnie do mojego nosa, że coś w nim chrobotnęło, a ja wrzasnęłam z bólu. Byłam pewna, że mi go złamał bo bolało jak cholera. Do rana leżałam z lodem i dziś śladu nie widać mimo, że boli nadal.

Antoś maczo słodziak, a Hania i Mamusia śliczne.
Prosimy o jeszcze.

A teraz ciut Emilki z ostatnich dni.....
1001603yj0.jpg

1001607vb6.jpg

1001618pp5.jpg

jakieś mało uśmiechnięte te ostatnie, obiecuję że następne będą wesolutkie :-)

Kaskaderzy, czyli Hania i Antoś .... cudowni :-):-),
Antoś najlepszy na tym zdjęciu, na którym trzyma już tą oponę :-D:-D ... pełnia szczęścia normalnie :-D
Hania z mamusią ... śliczne, odlotowe dziewczyny :tak::tak::-)

Emi nawet gdy jest poważna ... to jest słodka :tak::tak::-D

Wszystkie dzieciaczki cudne:tak::tak:
Antos prawdziwy facet przy autach:tak: z kurtka jeszcze nie jest tak zle. my mamy na 12-18 miesiecy i jest duuuuzo za duzo wiec teraz i tak bym kupowala zeby mial w sam raz:sorry2:

Hanuska i Emi nasze modeleczki!! sliczne!!
Hania piekny ma ten usmiech ale i tak moje ulubione to z mama w 'turbanie':tak::-) wymiatacie panienki:-):-D
U Emi to sie zakochalam we wloskach!! moj wymarzony kolor i te piekne loki!!! suuuper

my tez obiecuje wkleic kilka nowych fotek ale czekamy na kabel ktory przyjedzie z naszymi rzeczami nie wiem kiedy:wściekła/y::dry:

A ja nie widzę Emilki, tylko krzyżyki:-(. Ale widzę w podpsie i jest śliczna jak zawsze;-):-D. Kochany mały baranek;-):-):tak:.

reklama
Do góry