reklama
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
oj nie tylko Twoje, u nas tez kasa kroluje, jak dorwala to nie chciala puscic - pozniej tylko troszke zainteresowala ja ksiazeczkaTo tylko moje takie materialistki ;-)
Może to i lepiej .........w dzisiejszych czasach trzeba mieć kasę
Zuza-Misjonarka, niezle Ona pięknie wygląda nawet jak wygania gości A komentarze do zdjęć bombowe, ty to masz dar Abejka
Xmamuśka Twoje panny są boskie, a jakie z nich pomocnice ;-) Tylko szkoda, że kolejna zakonnica nam się szykuje
Emilka będzie zakonnicą pracującą w bibliotece i z nudów zaglądającą do kieliszka ;-)
Te nasze dziewczynki są zbyt piękne by iść do zakonu No chyba, że pójdą tam by kusić księży ;-)
Xmamuśka Twoje panny są boskie, a jakie z nich pomocnice ;-) Tylko szkoda, że kolejna zakonnica nam się szykuje
Apropo tych zakonnic - zrobiłam przed chwilą Emilce ten test, bo jak miała rok to jakoś zapomnieliśmy... i tak:
1 - różaniec (ups)
2 - książka
3 - kieliszek
kasą nawet się nie zainteresowała.
Hmmmmmmmmmmmmmmm
Emilka będzie zakonnicą pracującą w bibliotece i z nudów zaglądającą do kieliszka ;-)
Te nasze dziewczynki są zbyt piękne by iść do zakonu No chyba, że pójdą tam by kusić księży ;-)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Xmama ... panny śliczne :-)
ale zabawa jest godna uwagi :-)
Moniu Tobie co wyszło, bo mi umknęło...?
W dniu urodzin Witek sięgnął najpierw po kieliszek a potem po różaniec, w wolnym tłumaczeniu mojego męża - Witek będzie pijanym księdzem lub księdzem na odwyku ;-)
A w dniu imprezki sięgnął oczywiście po kieliszek, a potem po książeczkę, czyli pijany poeta ;-)
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)