reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Abeja Zuzinka przecudna,dobrze ze w koncu nam ja pokazalas,bo juz sie stesknilysmy:tak:;-)

Xmama
,coreczki piekne-a te oczka wielkie maja -super!!!(zdjecie ze szczoteczka-bomba:-D:-D:-D)

reklama
Zuza-Misjonarka, niezle :tak::-D Ona pięknie wygląda nawet jak wygania gości :tak: A komentarze do zdjęć bombowe, ty to masz dar Abejka :-D:-D:-D:-D

Xmamuśka Twoje panny są boskie, a jakie z nich pomocnice :szok:;-) Tylko szkoda, że kolejna zakonnica nam się szykuje :baffled:

Apropo tych zakonnic - zrobiłam przed chwilą Emilce ten test, bo jak miała rok to jakoś zapomnieliśmy... i tak:
1 - różaniec (ups)
2 - książka
3 - kieliszek
kasą nawet się nie zainteresowała.
Hmmmmmmmmmmmmmmm :baffled:

Emilka będzie zakonnicą pracującą w bibliotece i z nudów zaglądającą do kieliszka ;-):-D

Te nasze dziewczynki są zbyt piękne by iść do zakonu :baffled: No chyba, że pójdą tam by kusić księży ;-):-D

Dzięki dziewczyny:-) a jeśli chodzi o moją zakonnice to moja Julcia 3 razy sięgła po książeczke :szok: dopiero za 4 razem wzieła butle po szampanie:baffled:

:-D:-D:-D
ale zabawa jest godna uwagi :-)

Moniu Tobie co wyszło, bo mi umknęło...?

W dniu urodzin Witek sięgnął najpierw po kieliszek a potem po różaniec, w wolnym tłumaczeniu mojego męża - Witek będzie pijanym księdzem lub księdzem na odwyku ;-)
A w dniu imprezki sięgnął oczywiście po kieliszek, a potem po książeczkę, czyli pijany poeta ;-):-D

reklama
Do góry