reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Wiesz, Hania od urodzenia jest w ogóle anty-wózkowa, nigdy w wózku nie lubiła za bardzo siedzieć, więc bałam się, że podobnie będzie z rowerem. Ale na szczęście nie, ale może dlatego, że rowerek ma różne dźwięki, jak się go uderza ręką po głowie to macha skrzydełkami itp, więc jest tym zafascynowana...... na razie:-D:-D.
Żywa, Antek też od urodzenia antywózkowy, zostało mu to do dzisiaj:wściekła/y:, chyba muszę sprawić mu taki rowerek:-p:-D

reklama
Ania No to masz jakieś wyjście z tymi spacerkami - zamiast wózka zabierz rowerek ;-):-D

A Błazejek to przystojniacha :-D:-D:-D

Justynko ... może błąd tkwi w ustawieniach opcji :confused:.

Wejdź sobie na swój "panel użytkownika", a potem na "edycję opcji" i tam zobacz na "opcję wyświetlania wątków" ... powinnaś mieć odchaczone te 3 pozycje :tak::

Pokaż podpisy
Pokaż avatary
Pokaż obrazy (dotyczy zarówno obrazów załączonych do postów jak i znajdujących się na innym serwerze)

My to tylko na rowerku jeździmy, uwielbia go Emilka, ma swobodę ruchu, może w nim podskakiwać i w ogóle rowerki górą :-):-):-)

TIKUNIU ...sprawdziłam wszystko i okazało się że mam zaznaczone wszystko tak jak pisałaś...wiec już naprawde nie wiem co jest grane:-:)-:)-:)-(
Ale mimo wszystko bardzo dziękuje.Buzka

reklama
Dziewczynytak jak obiecalam wklejam nasze foty, mam nadzieje ze juz zalapalam mniej wiecej o co chodzi:)
23542217486.jpg

to moj Nikolasek jak byl mniejszy, w kwietniu 2007
00261417486.jpg

to wiadomo kiedy :)

00012417486.jpg

a to wam wklejam odnosnie parasolek:) my kupilismy chicco c5 czy jakos tak juz jak Nikos mial 7 miesiecy bo potrzebowalismy do samolotu bo przewaznie podrozuje sama i ogolnie jestem z niej mega zadowolona, jest naprawde leciutka, rozklada sie do pol-lezenia, moglaby troche wiecej ale jest ok. jak dla mnie to ja uwielbiam:-)

Do góry