reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Wiesz, Hania od urodzenia jest w ogóle anty-wózkowa, nigdy w wózku nie lubiła za bardzo siedzieć, więc bałam się, że podobnie będzie z rowerem. Ale na szczęście nie, ale może dlatego, że rowerek ma różne dźwięki, jak się go uderza ręką po głowie to macha skrzydełkami itp, więc jest tym zafascynowana...... na razie:-D:-D.
Żywa, Antek też od urodzenia antywózkowy, zostało mu to do dzisiaj:wściekła/y:, chyba muszę sprawić mu taki rowerek:-p:-D

reklama
Ania No to masz jakieś wyjście z tymi spacerkami - zamiast wózka zabierz rowerek ;-):-D

A Błazejek to przystojniacha :-D:-D:-D

Justynko ... może błąd tkwi w ustawieniach opcji :confused:.

Wejdź sobie na swój "panel użytkownika", a potem na "edycję opcji" i tam zobacz na "opcję wyświetlania wątków" ... powinnaś mieć odchaczone te 3 pozycje :tak::

Pokaż podpisy
Pokaż avatary
Pokaż obrazy (dotyczy zarówno obrazów załączonych do postów jak i znajdujących się na innym serwerze)

My to tylko na rowerku jeździmy, uwielbia go Emilka, ma swobodę ruchu, może w nim podskakiwać i w ogóle rowerki górą :-):-):-)

TIKUNIU ...sprawdziłam wszystko i okazało się że mam zaznaczone wszystko tak jak pisałaś...wiec już naprawde nie wiem co jest grane:-:)-:)-:)-(
Ale mimo wszystko bardzo dziękuje.Buzka

reklama
Dziewczynytak jak obiecalam wklejam nasze foty, mam nadzieje ze juz zalapalam mniej wiecej o co chodzi:)
23542217486.jpg

to moj Nikolasek jak byl mniejszy, w kwietniu 2007
00261417486.jpg

to wiadomo kiedy :)

00012417486.jpg

a to wam wklejam odnosnie parasolek:) my kupilismy chicco c5 czy jakos tak juz jak Nikos mial 7 miesiecy bo potrzebowalismy do samolotu bo przewaznie podrozuje sama i ogolnie jestem z niej mega zadowolona, jest naprawde leciutka, rozklada sie do pol-lezenia, moglaby troche wiecej ale jest ok. jak dla mnie to ja uwielbiam:-)

Do góry