reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Ania ... super fotki . Hania na kucyku i na ostatnim zdjęciu śliczniutka :-):tak: i widać jak bardzo jej się podobał spacer na swoich nóżkach :-D:tak:.
No i park macie piękny ... zazdraszczam ;-)

reklama
Tika, masz rację, mamy piękny park solankowy, tężnie, i jeszcze ja mieszkam tuż obok:-D. Inaczej nie wiem, gdzie byśmy spacerowały, pewnie koło bloków:-(.

Hanulka sliczniutka, a po ostatnim zdjeciu mozna wywnioskowac ze ze spacerku bardzo zadowolona

Dziękujemy bardzo, spacerek naprawdę był udany i już sie nie moge doczekać wiosny, bo aż się do domu wracać nie chciało:tak::-).

A jak się Hani jechało na rowerku?

Wiesz, Hania od urodzenia jest w ogóle anty-wózkowa, nigdy w wózku nie lubiła za bardzo siedzieć, więc bałam się, że podobnie będzie z rowerem. Ale na szczęście nie, ale może dlatego, że rowerek ma różne dźwięki, jak się go uderza ręką po głowie to macha skrzydełkami itp, więc jest tym zafascynowana...... na razie:-D:-D.

zobaczcie jakiego mam obrońce heheh

Załączniki

• S5301965.JPG
    S5301965.JPG
    65,1 KB · Wyświetleń: 26
reklama
Do góry