reklama
Skakanka
Mamy styczniowe 2007 Mama wyrodna;-)
Sliczne zdjecie...Mamy taki sam spiworek jest ekstra.Dostalam od cioci i chcilabym kupic taki drugi ale nei wiem gdzie go kupowla.Nareszcie napadało trochę śniegu! Byłyśmy na sankach. Było SUPER!
U nas snieg padal w Sylwestra o 22 szlysmy z Natalka do domu i nie moglam jej dociagnac bo tylko slady chciala robic.
Elma
Małgosia
Super macie z tym sniegiem.Jutro wyjezdzam do Polski i mama nadzieje ze Dominik zaliczy przejazdzke na sankach.Bede w rejonie Elmy i ciesze sie ze chociaz ona ma snieg.Mam tylko nadzieje ze do Glogowa takze dotarl,jak nie to Elma prosimy o wysylke.A nadia wyglada super na tych saneczkach,prosimy o wiecej zdjec .
Już nie ma! :-no: Stopniał!!!!
Fajowe te foteczki na śniegu
U nas Śnieg spadł w niedzielę dwa tygodnie temu. Maciej wyciągnął swoją mamę i Witka o godz. 20 na spacerek i Wituś po raz pierwszy jechal na saneczkach i dotykal śniegu. Ponoć był nim zachwycony. Ja za to dostałam od nich zdjęcie smsem Szkoda, że nie mogłam z nimi być na tym spacerku :-(
U nas Śnieg spadł w niedzielę dwa tygodnie temu. Maciej wyciągnął swoją mamę i Witka o godz. 20 na spacerek i Wituś po raz pierwszy jechal na saneczkach i dotykal śniegu. Ponoć był nim zachwycony. Ja za to dostałam od nich zdjęcie smsem Szkoda, że nie mogłam z nimi być na tym spacerku :-(
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Żywa, co Ty chcesz, całkiem do rzeczy ten Puchatek;-):-)
Hania na rowerku cudniasta
Hania na rowerku cudniasta
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
zywa to jest brat puchatka ;-)Hania slicznotka jak zawsze i jaki fajowy prezent dostala:-)
T
tynka
Gość
Zywa Puchatek faktycznie jakis troche nie teges ;-) a mzoe ten tort z alkoholem byl i kubusiowe sie w glowie poprzewracalo ;-)
a Hania sliczna jak zawsze
a Hania sliczna jak zawsze
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
... no ale myślę, że całkiem blisko1. Tort, miał być Kubuś Puchatek, ale ten chyba koło Puchatka tylko przechodził.
Haneczka - śliczna dziewczynka i jaki ma powalający uśmiech :-)