reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Ale Hania miała frajdę na tych sankach. Emilka też je uwielbia, do tego stopnia, że jak je widzi, to trzeba ją choćby po trawie wozić :-):-):no::-):-):-)

reklama
Nareszcie napadało trochę śniegu! Byłyśmy na sankach. Było SUPER!
Sliczne zdjecie...Mamy taki sam spiworek jest ekstra.Dostalam od cioci i chcilabym kupic taki drugi ale nei wiem gdzie go kupowla.
U nas snieg padal w Sylwestra o 22 szlysmy z Natalka do domu i nie moglam jej dociagnac bo tylko slady chciala robic.

Super macie z tym sniegiem.Jutro wyjezdzam do Polski i mama nadzieje ze Dominik zaliczy przejazdzke na sankach:-D.Bede w rejonie Elmy i ciesze sie ze chociaz ona ma snieg:-p:tak:.Mam tylko nadzieje ze do Glogowa takze dotarl,jak nie to Elma prosimy o wysylke:-D.A nadia wyglada super na tych saneczkach,prosimy o wiecej zdjec :tak:.

Już nie ma! :-:)no: Stopniał!!!! :no::no::wściekła/y::wściekła/y:

Fajowe te foteczki na śniegu :tak:

U nas Śnieg spadł w niedzielę dwa tygodnie temu. Maciej wyciągnął swoją mamę i Witka o godz. 20 na spacerek i Wituś po raz pierwszy jechal na saneczkach i dotykal śniegu. Ponoć był nim zachwycony. Ja za to dostałam od nich zdjęcie smsem :cool2: Szkoda, że nie mogłam z nimi być na tym spacerku :-(

Zywa Puchatek faktycznie jakis troche nie teges ;-):-p a mzoe ten tort z alkoholem byl i kubusiowe sie w glowie poprzewracalo ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
a Hania sliczna jak zawsze:tak:

Haneczka śliczna, torcik też super, puchatek pewnie miał problemy gastryczne, bo mu twarz wykrzywiło. Królestwo Hani jest super, a rowerek ma fajne stópki na pedałach :-D:-D:-D

reklama
Do góry