reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Tiki rewelacyjna, a moja to już nie?? :-p:-p ;-);-):-D:-D

Boże, Elma przepraszam :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Zupełnie zapomniałam skomentować zdjęcia Nadii :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Chyba muszę zacząć sobie zapisywać co komu mam napisać jak nadrabiam zaległości, bo potem okazuje się, że o kimś zapomniałam :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: Twoja opowieść Elma też jest super :tak: A Nadusia ślicznie wygląda w tym ponczo i w tych malusich kolczykach :-D Mała elegantka z niej :tak::-D Na tych pierwszych zdjęciach faktycznie ma minki jakby się już nie mogła doczekać tego Mikołaja ;-):-D

reklama
Oj dziewczyny - żartowałam!!!! :tak::-D:-D:-D

Ja też zawsze ogladam wasze szkraby i wszystkie są BOSKIE tylko nie zawsze jest czas coś odpisać i rozumiem ze wy też nie macie czasu zeby wszystkim odpisac i zapamiętać co komu napisać! Tylko się droczę ;-):tak::tak::tak::-)

Nareszcie napadało trochę śniegu! Byłyśmy na sankach. Było SUPER!

Załączniki

• na sankach 003.jpg
    na sankach 003.jpg
    106,6 KB · Wyświetleń: 50
... a u nas dzisiaj padał deszcz i cały śnieg stopniał :baffled:, ale pierwszą wyprawę saneczkową zaliczyliśmy w Nowy Rok :tak:, choć nie było u nas aż tyle śniegu ile jest teraz u Ciebie Elma :-);-). Super warunki macie :tak:

Super macie z tym sniegiem.Jutro wyjezdzam do Polski i mama nadzieje ze Dominik zaliczy przejazdzke na sankach:-D.Bede w rejonie Elmy i ciesze sie ze chociaz ona ma snieg:-p:tak:.Mam tylko nadzieje ze do Glogowa takze dotarl,jak nie to Elma prosimy o wysylke:-D.A nadia wyglada super na tych saneczkach,prosimy o wiecej zdjec :tak:.

ElmaSuper snieg no i oczywiscie Wy tez.

My jedziemy w piatek rano na weekend do Zwardonia, wlasnie na saneczki. Mam nadzieje, ze nie bedzie duzego mrozu i sie nim nacieszymy. :tak:

reklama
My dzis tez bylismy na sankach...........taja sie nie zalapala bo zasnela w wozkua nie chcialam jej budzic .........a jak sie obudziala to mamusi chcialo sie siusiu i pedem do domu ;-):-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No i Emila zaliczyla dwie wywrotki bo Tata chcial poszalec :-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry