reklama
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
Maja25 DZIEKUJE
M
MariaOla
Gość
agnieszka ...... chyba tak
maju ......dziękujemy
maju ......dziękujemy
M
MariaOla
Gość
Jak to mój kumpel powiedział ... karmię go blondynkami i marzeniami o brunetkachMariaOla Co Ty mu dajesz jesc?? ;-)
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
Fajne te wasze dzidziunie:-)
Wszytskie dzidziuni śliczne.
MarioOlu moja Marysia tez od poczatku tak glówke ładnie podnosiła a teraz ma 7,5 miesiaca i raczkuje, sama siedzi, umie wstać a od wczoraj zaczeła się puszczać i stoi bez trzymania. pewnie tój maluszek tez będzie sie tak szybko rozwijał. Takze tylko się cieszyc!!!!!
MarioOlu moja Marysia tez od poczatku tak glówke ładnie podnosiła a teraz ma 7,5 miesiaca i raczkuje, sama siedzi, umie wstać a od wczoraj zaczeła się puszczać i stoi bez trzymania. pewnie tój maluszek tez będzie sie tak szybko rozwijał. Takze tylko się cieszyc!!!!!
reklama
M
MariaOla
Gość
Wszytskie dzidziuni śliczne.
Oj chciałabym .... wiem, że Skarb ma dwa tygodnie, ale ja bym już chciała takie chodzące i gadające dziecko ;-)