reklama
K
kasiulka0901
Gość
maria-ola świetne zdjęcia. a jak pieknie ćwiczy
po prostu super
po prostu super
M
MariaOla
Gość
Dziewczyny ... ale on wogóle tej główki nie chce położyć ........ nie zrobi sobie czegoś .... przecież on ma 10 dni !!
A jak go położyłam sobie wczoraj na brzuszku i przytrzymałam główkę to dźwignął dupsko do góry ;-)
A jak go położyłam sobie wczoraj na brzuszku i przytrzymałam główkę to dźwignął dupsko do góry ;-)
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
MariaOla Jeremi powinien miec na imie chyba Mariusz (jak Pudzianowski) ;-) A tak serio to Robert tez sie dzwiga, ale nie az tak. Jak jest na rekach to glowke ma prawie caly czas podniesiona, ale na brzuszku jak lezy to az tak nie podnosi. Co Ty mu dajesz jesc?? ;-)
MariaOla ale super ten Twój szkrab.
Ale chyba faktycznie jesteśmy siostrami, bo Emilka też tak potrafi, jak na brzuszku leży. DOwodów na to jeszcze nie mam, ale powaga!!!!!!!
A tu są nasze zdjęcia Albumy - Onet.pl Foto - fotki
Ale chyba faktycznie jesteśmy siostrami, bo Emilka też tak potrafi, jak na brzuszku leży. DOwodów na to jeszcze nie mam, ale powaga!!!!!!!
A tu są nasze zdjęcia Albumy - Onet.pl Foto - fotki
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
Albumy - Onet.pl Foto
dołozyłam jeszcze parę zdjęć małej
dołozyłam jeszcze parę zdjęć małej
M
MariaOla
Gość
Lorien .... a co to za dziewczynka trzyma Emilkę na zdjęciu
No popatrz to my faktycznie jakieś siorki jesteśmy .... niesamowite. A tak przy okazji to przepraszam, że cię nie dogoniłam jak miałam .... gin mi zagwarantował jeszcze dwa tygodnie, więc gdyby nie te wody, to pewnie by się moja waga w tym samym miejscu zatrzymała ;-)
Agnieszka .... Karolinka to zdaje się cały tatuś :-)
Dziękujemy za oklasky :-) A tekst z Pudzianem mnie powalił na łopaty Aph
No popatrz to my faktycznie jakieś siorki jesteśmy .... niesamowite. A tak przy okazji to przepraszam, że cię nie dogoniłam jak miałam .... gin mi zagwarantował jeszcze dwa tygodnie, więc gdyby nie te wody, to pewnie by się moja waga w tym samym miejscu zatrzymała ;-)
Agnieszka .... Karolinka to zdaje się cały tatuś :-)
Dziękujemy za oklasky :-) A tekst z Pudzianem mnie powalił na łopaty Aph
agnieszka22
Mamy styczniowe 2007
MariaOla inni tez tak uwazają ale my z Markiem w ogóle nie widzimy w niej naszego podobienstwa ale moze rodzice juz tak mają
reklama