reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Wituś jest boski:cool:
Zdjecia z wczoraj..z dziadkami, moimi tesciami i na jednym nawet moj maz ktory ma jeszcze mniej zdjec niz ja;-)
A z tymi rogami to zobaczycie dopiero jak beda wieksze:wściekła/y:;-)sto razy gorzej;-)

reklama
Skakanka ... fajowe fotki, widać na nich .... po tym figlarnym spojrzeniu, że z Martusi to też niezły łobuz rośnie :-D;-), a dziadki jakie zakochane we wnusiach :tak:.... no i czemu taka jesteś .... że więcej zdjęć mężowi nie chcesz robić ;-)

Dziewczyny... nie wyrabiam sie :no::zawstydzona/y::no: tyle produkujecie, ze zanim zdarz dojsc do konca watku to zapominam co chcialam napisac. :zawstydzona/y:

Skakanka nie wklejam Roberta, bo nie mam ani zbytnich umiejetnosci, ani czasu ani checi nawet, zeby zdjecia zmniejszac. Dlatego wszystkie Jego zdjecia wklejam na stronke na bobasach.pl

MariaOla zapomnialam, ze wczesniej mieliscie sesje zanim Michas z Robertem wkroczyli do akcji. W sumie bylo male sam-na-sam. :tak:;-) No ale..... to nie znaczy, ze tak bez walki sie moje dziecko podda.

Oczywiscie dzieciaczki slodkie. A Martusia z tym usmiechem boska.

Kupe czasu mnie tu nie było. Sporo mam do nadrobienia....
img9410ne2.jpg

To moja Karolinka robi kuku

img9500oq4.jpg

reklama
Do góry