reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

Dzięki cioteczki :zawstydzona/y::sorry2: też mi się wydaje, że nieźle sobie poradziliśmy z mężem, szególnie, że nie mieliśmy w tym doświadczenia .. hahaahaha:laugh2:

Mariolka ... nie tłumacz się, nie tłumacz :-D:rofl::-D:rofl:;-)
... a ja też nie będę oryginalna jak napiszę, że Jeremii jest po prostu prześliczny ... ale trudno hm... przeżyję bez tej "oryginalności" ;-)... ale niestety nic innego tutaj nie dało się napisać :sorry2::-)

xandii - dzięki ... dzięki jesteś kochana :-):tak:!!! Pędzę oglądać zdjecia Moni :-D

reklama
Skakanka ........ racja, jak patrzę na fotkę Martusi to też nie widzę, żeby była chuda i nie dożywiona. Świetna panna i tego się trzymajmy :tak:

MamaAntosia .... "praca nad dzieckiem" to najprzyjemniejsza z prac :sorry2:

TiTka .... :-):-):-) właśnie się skapłam, że ty TIKA jesteś, a ja ci od początku TITKA zasuwam ....... wybacz, ale się już chyba nie przestaawię :laugh2:

Mariolka ... ani się waż przestawiać, plissss :-D;-) ... bo ja kocham to Twoje TITKA :-D:-D:-D, a nawet Sebastianowi tak bardzo się spodobało że ... czasem mnie Titką nazywa :laugh2::rofl::cool2::rofl::-D

TiTka ... wiedziałaś i się nie przyznałaś ..... zamiast mnie na początku ustawić po standardzie :-D:-D:-D ......... rozważałaś zmianę nicku :confused::sorry2:

Skakanka to samo chcialam napisac ze Martusia wcale na tym zdje ciu chudo nie wyglada i jezeli lekarz stwierdzil ze trzeba ja tuczyc to byl slepy.
MariaOla Jeremi cudo i ma przesliczne niebieskie oczeta chwal sie nim czesciej.:-)

reklama
Do góry