reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
czy ktoś może wie, dlaczego fotki które wklejam są takie małe:eek::confused:?

xandii .... jak mi się załaduje Twoje zdjęcie i na niego kliknę to wcale nie jest małe tylko całkiem duuuuże :tak::-)

... a zdjęcia są śliczne i wyglądasz z Ewelinką uroczo :tak:.

A gdzie znalazłas te zdjęcia ślubne Monisi???? ... bo ja szukałam już kika razy ... i się poddałam :dull:

Xandi Ewelinka super ale musze pochwalic twoja mame ma przesliczne kwiaty i dzialke czy ona sama o to wszystko dba? Wyglada cudownie:-)

Xandi Ewelinka super ale musze pochwalic twoja mame ma przesliczne kwiaty i dzialke czy ona sama o to wszystko dba? Wyglada cudownie:-)

sama sama, ale ona ma po prostu dobrą rękę do roślinek, potrafi zaszczepić "gruszkę na pietruszkę" i też jej wyrośnie :-D a działka jest faktycznie fajna, bo wszystko jest takie obfite, ale tak urządzone że nie przeszkadza dzieciom się pobawić: jest piaskownica, hamak, śliwa która już nie owocuje, ale jest tak przycięta, żeby dzieciaki mogły bezpiecznie na nią włazić, pąpa z wodą w której dzieciaki w upały się chlapią, a tuż za płotem stumyk ze zbudowaną w "czynie społecznym" przez dzieci i moją mamę tamą gdzie można brodzić w wodzie i "świątynia dumania" czyli drzewo obsadzone mchem na którym można posiedzieć i podumać a jesienią osną tam podgrzybki (grzybnia pewnie była w mchu przyniesionym z lasu)

Xandii No to twoja mama ma rewelacyjną tą działkę. Też bym taką chciała :tak::-D A Zdjęcia są extra.

Ewelinka ma taki ładny uśmiech. Piękna kobitka ci rośnie :tak::-D

Monika, ależ fajny ten twój Witek:-D aaaaaaaa, zapomniałam Ci powiedzieć, że po dłuuuuuuuuugim szperaniu po wątku z pogaduchami nareszcie dokopałam się do twoich zdjęć ślubnych! Jestem przeszczęśliwa, że mi się w końcu udało, bo już miałam świra na tym punkcie, żeby w końcu Cię (no nie- Was) zobaczyć, no i zobaczyłam piękną, szczęśliwą parę! Wyglądałaś prześlicznie:tak::tak::tak: śliczna suknia, fryzurka, bukiet, przystojny uśmiechnięty od ucha do ucha mąż;-) pięknie to wszystko dobrałaś;-):tak::-D:-D najbardziej podobało mi się zjęcie z kolumną- miał fantazję wasz fotograf! :)))

Dziękuję w imieniu Witka, swoim i męża ;-):-D To nie fotograf miał taką wenę tylko my. To znaczy niektóre zdjęcia były typowo pozowane (o zgrozo, jak ja tego nie cierpię :no::wściekła/y:), a niektóre to był nasz spontan :-D, tak jak na przykład te zdjęcia w studio :tak:

No to się chwalę

Mój syn ukochany !!

Załączniki

• P1010305.JPG
    P1010305.JPG
    315 KB · Wyświetleń: 28
  • IMGP3439.JPG
    IMGP3439.JPG
    521,1 KB · Wyświetleń: 25
  • P1010354.JPG
    P1010354.JPG
    314,7 KB · Wyświetleń: 30
a co .... jak się chwalić to od razu hurtem :tak::laugh2:

Załączniki

• P1010336.JPG
    P1010336.JPG
    292,4 KB · Wyświetleń: 22
  • P1010330.JPG
    P1010330.JPG
    301,9 KB · Wyświetleń: 25
  • IMGP3410.JPG
    IMGP3410.JPG
    642,4 KB · Wyświetleń: 28
  • P1010288.JPG
    P1010288.JPG
    361,9 KB · Wyświetleń: 27
tika, jeszcze raz- specjalnie dla ciebie- zagłębiłam sie w wątek "pogaduchy" i zdjęcia Moni są na str. 410,411 i 414

reklama
Do góry