reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Mój Mały dopiero niedawno zaczął przybierać na masie, chociaż cały czas karmię tylko piersią - nie chce kaszek ani kleików:-( teraz waży już prawie 8kg i ma też niezłe fałdki:-)

Karlam1 zdjecia sa booooskie:-) !!!!! i widac jaka frajde Michasiowi sprawia to stanie ... on jest na nich po prostu: przeszczesliwy :tak: i ten usmiech :-)
..... jak widzisz droga Karlam bardzo staram sie nadrobic zaleglosci ;-)

Kama83 - Dominik jest booooski na tym filmiku :-D :-D :-D na zdjęciach zresztą też :tak:ale przy tym filmie tak się uśmiałam :-) z mężem, że szok :-) jaką radochę on miał z tych swoich wygibasów wow ....!!!! ... no i finisz jest przeeeesłodki:tak: :-D
Mateuszek też uwielbia siedzieć, ale tak stabilny przy tym jeszcze nie jest

UWAGA!!! UWAGA!!! ;-) Do Wszystkich Mamuś styczniowych :-) Wasze pociechy są przeeeekochane i przeeeeurocze :tak: same słodziaski i cukiereczki wśród wszystkich styczniowych dzieciaczków :tak::tak::tak:. Nie jestem w stanie teraz nadrobić zaległości w komentowaniu wszystkich umieszczanych tutaj w galerii zdjęć, ale zapewniam, że śledziłam ją na bieżąco zachwycając się każdym kolejnym, nowym zdjątkiem:-):-):-). A ta dyskusja Wasza na temat zamknięcia wątku zdjęciowego :baffled: też w pewnym sensie skłoniła mnie do ujawnienia się na forum :-p:tak:, ponieważ ja już tak przywykłam do tych Waszych kochanych dzieciaczków, że strasznie bym tęskniła za nimi nie mogąc ich oglądać i patrzeć jak pięknie rosną :-) Tak więc jestem hehe :-p i będę się dalej czynnie udzielać, jeśli Wam to nie przeszkadza :sorry2:;-):-)

reklama
Do góry