reklama
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Karlam1 zdjecia sa booooskie:-) !!!!! i widac jaka frajde Michasiowi sprawia to stanie ... on jest na nich po prostu: przeszczesliwy i ten usmiech :-)
..... jak widzisz droga Karlam bardzo staram sie nadrobic zaleglosci ;-)
..... jak widzisz droga Karlam bardzo staram sie nadrobic zaleglosci ;-)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
widze widze :-) i tylko tak dalej :-) a no i szybko wstawaj zdjecia swojej pociechy :-)
asiorek1980
Mamy styczniowe 2007
ja cie kręcę - Michaś przechodzi już sam siebie jestem pod wieeeeeelkim wrażeniem:-) gratulacje Karlam
Kama83
Fanka BB :)
Witus pieknie wyglada,a,jaki ladny usmiech i fryzurka
Michalek cudnie wyglada.Super to wyglada jak taki maly berbec stoi,mojemu Dominikowi narazie sie nie spieszy.Teraz ma radoche jak siedzi i narazie mu wystarcza.
Oto kilka zdjec Dominika abyscie go nie zapomnialy
I jeszcze filmik
ImageShack - Hosting :: s6001695nb0.flv
Michalek cudnie wyglada.Super to wyglada jak taki maly berbec stoi,mojemu Dominikowi narazie sie nie spieszy.Teraz ma radoche jak siedzi i narazie mu wystarcza.
Oto kilka zdjec Dominika abyscie go nie zapomnialy
I jeszcze filmik
ImageShack - Hosting :: s6001695nb0.flv
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Kama83 - Dominik jest booooski na tym filmiku na zdjęciach zresztą też ale przy tym filmie tak się uśmiałam :-) z mężem, że szok :-) jaką radochę on miał z tych swoich wygibasów wow ....!!!! ... no i finisz jest przeeeesłodki
Mateuszek też uwielbia siedzieć, ale tak stabilny przy tym jeszcze nie jest
UWAGA!!! UWAGA!!! ;-) Do Wszystkich Mamuś styczniowych :-) Wasze pociechy są przeeeekochane i przeeeeurocze same słodziaski i cukiereczki wśród wszystkich styczniowych dzieciaczków . Nie jestem w stanie teraz nadrobić zaległości w komentowaniu wszystkich umieszczanych tutaj w galerii zdjęć, ale zapewniam, że śledziłam ją na bieżąco zachwycając się każdym kolejnym, nowym zdjątkiem:-):-):-). A ta dyskusja Wasza na temat zamknięcia wątku zdjęciowego też w pewnym sensie skłoniła mnie do ujawnienia się na forum , ponieważ ja już tak przywykłam do tych Waszych kochanych dzieciaczków, że strasznie bym tęskniła za nimi nie mogąc ich oglądać i patrzeć jak pięknie rosną :-) Tak więc jestem hehe i będę się dalej czynnie udzielać, jeśli Wam to nie przeszkadza ;-):-)
Mateuszek też uwielbia siedzieć, ale tak stabilny przy tym jeszcze nie jest
UWAGA!!! UWAGA!!! ;-) Do Wszystkich Mamuś styczniowych :-) Wasze pociechy są przeeeekochane i przeeeeurocze same słodziaski i cukiereczki wśród wszystkich styczniowych dzieciaczków . Nie jestem w stanie teraz nadrobić zaległości w komentowaniu wszystkich umieszczanych tutaj w galerii zdjęć, ale zapewniam, że śledziłam ją na bieżąco zachwycając się każdym kolejnym, nowym zdjątkiem:-):-):-). A ta dyskusja Wasza na temat zamknięcia wątku zdjęciowego też w pewnym sensie skłoniła mnie do ujawnienia się na forum , ponieważ ja już tak przywykłam do tych Waszych kochanych dzieciaczków, że strasznie bym tęskniła za nimi nie mogąc ich oglądać i patrzeć jak pięknie rosną :-) Tak więc jestem hehe i będę się dalej czynnie udzielać, jeśli Wam to nie przeszkadza ;-):-)
reklama
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
Jak Zawsze Przeslodkie:-) I Dziekujemy Tika;-)