reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Styczniowych dzieciaczków :):):)

reklama
Witam,
przesyłam zdjęcia mojego synka - Kubusia (ur. 17.01)
:-)
Bardzo dawno mnie nie było, ale może teraz nadrobię chociaż mam już dużo zaległości w czytaniu:szok:
Pozdrawiam wszystkie styczniowe Mamusie oraz Pociechy:-D

Załączniki

• DSC03880.JPG
    DSC03880.JPG
    92,3 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC03882.JPG
    DSC03882.JPG
    90,7 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC03968.JPG
    DSC03968.JPG
    67,9 KB · Wyświetleń: 31
a gdzie was wywialo na tak dlugi czas????????????????:szok:

a na dzieciaki to ja sie nie moge napatrzec.wasze takie do schrupania a moja taka chuda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Antoś-mi Melke przypomina w tej pozycji;-):tak:,Kubuś i Błażejek śliczni chłopcy:-) oj będą mieli powodzenie :-D;-) Tynka pokaż no tą swoją chudzinke :tak: najlepiej obie córy pokaż :zawstydzona/y::tak::-D

Właśnie Tynka, pokaż te swoje pannice :-) Dawno się nimi nie chwaliłaś :tak: Jeszcze trochę a zapomnimy jak one wyglądają :dull:

Ale fajowi chłopacy :szok::-D Takie małe przystojniaki :tak:

A to nasz skarbuś po kąpieli :-D

img1982qv4.jpg

URL%5D

img1986sl9.jpg

URL%5D

Aaaaaaaaaaaaa baterie mi sie rozladowaly:angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musicie poczekac do jutra....................i w dodatku nie moge znalezc ladowarki wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale jutro obiecuje nowsci:tak:

reklama
Ale moge wam podac wage.EMilka 10,5 kg i Natalka 5,7 kg :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a najlepsze ejst to ze obie by mogly ciagle przezuwac i przezuwac ...........chyba maja dobra przemiane materii :happy2: nie to co ja;-)

Do góry