reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

elma: ale świetną suknie miałaś :szok:[/quote]

Dzięki :-), mnie tez się strasznie podoba szkoda że tylko raz ją miałam na sobie może kiedyś założe na odnowienie przysięgi, planuję na 5 rocznicę.:tak:

Tren strasznie ciężki ale na szczęście odpinany.:tak:

reklama
jezszce troche i sama bede mogla nasze slubne zdjecia wkleic:) a na razie to sobie poogladalam i jestem pod wrazeniem. slicznie wygladalyscie dziewczyny. Od razu widac szczescie na Waszych buzkach!

17.08.2002

01.jpg

02.jpg

03.jpg

Elzbietko Twoje zdjecia juz kiedys na innym watku widzialam, ale napisze jeszcze raz: slicznie i promiennie wygladaliscie oboje. Od razu widac, ze szczesliwi!

dziewczyny zdjęcia bomba :) strasznie mi się podobają... wyglądałyście super. gdzie ja mam płytkę ze swoimi hmmm :)

reklama
Do góry