reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

reklama
Kochana Karlam ... chciałam nieśmiało przypomnieć, że ten wątek jeszcze istnieje :tak::-D;-), a my wszystkie czekamy niecierpliwie na Twoje fotki :-p, bo jak ich tu szybciutko nie wrzucisz ... to zaczniemy znowu o ogórkach ... piklach i ... prasowaniu ehhh :eek::-D

Jejku Karlam .... przepiękne, przecudne, przeurocze i prześliczne .... :tak::-):tak::-):tak::-):tak:!!!!!!!!
Fryzurkę miałaś cudną ... i cudnie w niej wyglądasz :happy2::tak: .... no teraz to dopiero nie będę mogła się doczekać na resztę zdjęć :-D .... ja chcę JESZCZE :sorry2::-D!!!

Karlam zdjecie sliczne ale to tylko dlatego bo jest na nim bardzo kochajaca sie para.
Widze że wszystko było tak jak byc powinno biala suknis welon ... super tez zawsze o ty marzyłam, ale stało sie tak jak stało i bardzo sie ciesze z tego co mam a mam dużo bo dwie zdrowe i sliczne córeczki i kochajacego meża. Pozdrawiam

XMAMUSKA I O WIELE LEPIEJ MIALAS NIZ JA :tak:MY POSZLISMY DO URZEDU TYLKO PODPISAC PAPIREK I TYLE ZADNEJ IMPREZY NIC:-(POBRALISMY SIE ZA NIEZGODA MOICH TESCIOW:-(WY WSZYSTKIE WYGLADACIE PIEKNIE I TE KOSCIELNE I URZEDNE;-):-)JA MIALAM ZUPELNIE INNA SPRAWE I MOJ SLUB DLA MOJEJ TESCIOWEJ NIE JEST WAZNY BO BEZ ICH ZGODY BYL:-(ALE TO OPISZE NA WATKU O TESCIOWYCH JAK TYLKO MI MALY POZWOLI BO TO NAPRAWDE DLUGA HISTORIA:-(;-)

Boze dziewczyny co wy piszecie.............wiecie co nie mozna tak mowic nie wazne czy s;lub byl taki jak sobie wymarzylysmy czy nie najwazniejsze ze wszytskie jestesmy szczesliwe...........mamy super dzieci i kochajacych mezow.............a czy jest zgoda tesciow czy nie to nie istotne ( ja tez nie mialam ich blogoslawienstwa i oni tez nie uznaja naszego slubu..............ale mam ich w dupie :laugh2:) wazne ejst to co jest mkiedzy mezem a zona i ze sie rodza z tych zwiazkow dzieci:-p

reklama
Do góry