reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia ślubne mamuś styczniowych

reklama
A ja nie wiem co napisać bo dziewczyny mi wszystko z ust wyjęły, więc pozostaje mi się z nimi zgodzić i życzyć Wam miłości, która pokona wszystko:tak:.

A tak w ogole to fajnie brac slub z dzidzia juz na swiecie, dla starszych oosb to pewnie skandal;-)ale mi sie podoba:happy2:Zdecydowanie lepiej niz jak ida takie panny z mlode z welonem;-)i z brzuchem do kolan:-D;-)

Kasiulko, co mi pozostaje mi dodać, że przeuroczo :-D i życzyć wam, by każdy następny dzień był jeszcze szczęśliwszy i radosny niż ten na zdjęciach :tak:

A ja pójdę na łatwiznę i się podpiszę pod tym wszystkim ;-):-D

A tak w ogole to fajnie brac slub z dzidzia juz na swiecie, dla starszych oosb to pewnie skandal;-)ale mi sie podoba:happy2:Zdecydowanie lepiej niz jak ida takie panny z mlode z welonem;-)i z brzuchem do kolan:-D;-)

Dobre sobie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Ja tak w ogóle to chciałam wziąć ślub dopiero jak młody będzie na świecie by ewentualnie sprawdzić się jeszcze w rolach rodziców i pożycia w rodzinie, bo a nóż-widelec któreś z nas by się jeszcze rozmyśliło, to po co się rozwodzić :baffled::-p

Dziękuję Wam wszystkim za życzenia i za miłe słowa.
To naprawdę był jeden z najwspanialszych dni w moim życiu, może dlatego,że właśnie tego dnia spełnialiśmy swoje marzenie i swoje pragnienia, cudze widzimisię i kaprysy były najmniej ważne.( a wczesniej głupio się nimi przejmowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:)
Powiem,że każdy dzień jest lepszy:tak::-D:rofl2:

reklama
I mnie rowniez nie pozostaje nic innego jak tylko pod tym wszystkim sie podpisac i zyczyc jeszcze wielu takich dni jak ten wymarzony.

Do góry