reklama
Wiem że przez ubranie niewiele widac,ale bez ubrania to widac tylko tłuszczyk I mój brzuszek nie wygląda na ciążowy.Poczekam jeszcze jak troche urośnie i wkleje bardziej roznegliżowane:-) Lidka wspaniały brzuszek!Moze mój niedługo taki bedzie
reklama
Miejmy nadzieje,ale trzeba wziąć pod uwage że niby mamusia sierpniowa ale 4 tyg różnicy.U jednej 11 tydz-nic nie widac,u innej 15 coś sie pokazuje
Ja swojego nie moge sie juz doczekac.Ale jak sobie leze na pleckach i mam pełny pecherz to idealnie wyczuwam cała macice,a dzisiaj nawet czułam z której strony dzidzia ma główkeNiesamowite1i znowu dzis poczułam to łopotanie takie delikatne-maluszek rozwija sie,rosnie i szaleje w brzusiuMoże niedługo jakies ruchy delikatne?
Ja swojego nie moge sie juz doczekac.Ale jak sobie leze na pleckach i mam pełny pecherz to idealnie wyczuwam cała macice,a dzisiaj nawet czułam z której strony dzidzia ma główkeNiesamowite1i znowu dzis poczułam to łopotanie takie delikatne-maluszek rozwija sie,rosnie i szaleje w brzusiuMoże niedługo jakies ruchy delikatne?
Podziel się: