reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

a juz myslalam, ze zobacze jakies brzuszki sierpniowych mam 2007...jesli mam byc szczera to teskni mi sie za brzuszkiem:tak:
ja tez uwielbialam swoj brzuszek i chcialam, zeby kazdy go widzial. bluzeczki lub sukienki tez mialam opiente

reklama
Z własnego doświadczenia wiem, że przy każdej kolejnej ciązy brzuszek widać coraz wczesniej :laugh2:
Ja mam duża nadwagę po ostatniej ciąży więc juz mam brzuszek ;-) a ten właściwy to pewnie za jakies dwa miesiące zacznie się uwidaczniać.

U mnie też nic nie widać i pewnie jeszcze długo nic nie zacznie być widać. Ja taki typ jestem. Przy poprzedniej ciąży dopiero w ósmym miesiącu było widać. Dzisiaj się ważyłam i nic nie przytyłam. Waga ani drgnie. A taką miałam nadzieję, że mi po pierwszym dziecku coś zostanie, teraz widzę , że nawet po drugim nie mam co marzyć o paru kilo na plusie.

A u mnie brzuszek wydaje się raz większy a raz mniejszy. Czasem tylko trochę zaokraglony, a czasem raczej wzdęty. Jakby ktoś upuszczał powietrze z balonika z znów pompował.

To ja chyba bede pierwsza:)Wstawiam swoj brzuszek-cos tam widac ale nie wiem czy to tłuszczyk czy dzidzia sie pokazuje:-D W kazdym razie w spodniach ciasniutko:laugh2:
2wdbn7t.jpg

Jej, pierwszy Sierpniowy brzuszek :-) Cudnie! Zobaczycie jak szybko bedzie sie Wam teraz zapelniac galeria :-)

Zycze wszystkiego dobrego wszystkim Sierpniowkom 2007!

Pozdrawiam,
Sierpniowka 2006 :-)

reklama
Do góry