reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia Rosnących Brzuszków

:-p w sumie dzieki:-( chyba usune to zdjecie i nie bedzie sie z czego smiac;-)
sylwia cos przegapilas.Mrozik juz dawno sie wpisała:tak:

reklama
Kira - mój brzuchol zdecydowanie z dnia na dzień rośnie, brzucholki wyglądają faktycznie ślicznie. Mój mąż się ostatnio zachwycał moim, jak zobaczył na zdjęci które sam zrobił :-D . Rozbroił mnie tym. Stwierdził że taki fajny, okrąglutki;-)​

Kira super zdjecia, brzusia i ciebie samej, ladna dziewczyna jestes, zazdroszcze ci gladkiej cery i ....karnacji!!! taka ciemniutka, fajnie.

To ja w 23 tygodniu
brzucho23tyg.jpg

lawka.jpg

Ola - masz ten sam "typ" brzuszka co ja - tzn taki płaski na środku, nie na równo okrągły :-D . Ale szczuplutka jesteś :tak: , nie to co ja. Sukienka tez super...​

Mi sie zdaje ze twoj jest ladniejszy, moj jest taki rozlany, ale najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowa, jeszcze ponad 3 miesiace i mama ola sie wezmie za siebie:cool2::eek::dry:, eee tam moj brzuch, zniknie:tak:

reklama
Dzieki dziewczyny za wszystkie mile słowa:zawstydzona/y: moja cera pozostawia wiele do zyczenia:-p chociaz moze tego nie widac.Na karnacjei opalenizne narzekac nie moge bo mam dosc ciemna(czego nie widac na ostatnim zdjeciu;-) )i łatwo sie opalam,ale to po mamusi:-p
Ola wygladasz slicznie w ciazy,i masz super sukienke:tak: brzusio tez niczego sobie,kazdy inny:-)
Mrozik nie narzekaj.Jestes tak samo sliczna jak my wszystkie:-) no...poza mna w parku:-p ;-)

Do góry