reklama
Gdzies na poczatku tego tematu o brzuszkach wyjasniłam jak wstawic zdjecie.I udalo sie:-) poszukajHej!piękne brzuszki ja też mam mniejszy napiszcie mi jak wstawić zdjęcie to wstawie swoje tylko niewiem jak?:-)
A ja wam wkleje nowe zdjecia mojego brzusia strasznie mi sie podoba:-)
i zdjęcie z dzisiejszego spacerku(swoją drogą jakoś strasznie grubo wyszłam na tym zdjęciu:-( Jestem przerażona)czuje sie troche jak słonik...a co bedzie potem :-(
i zdjęcie z dzisiejszego spacerku(swoją drogą jakoś strasznie grubo wyszłam na tym zdjęciu:-( Jestem przerażona)czuje sie troche jak słonik...a co bedzie potem :-(
Tak Mrozik:-( to ja jakies 8 miesiecy temu mowiłam ze jakos nie jak ja wyszlam na tym zdjeciu w parku
a to z dzisiaj sama sobie robilam,bez makijażu,pare kilo do przodu nieopalona i inna fryzura,ale to ja ja na kazdym zdjeciu wychodze inaczej:-)
a to z dzisiaj sama sobie robilam,bez makijażu,pare kilo do przodu nieopalona i inna fryzura,ale to ja ja na kazdym zdjeciu wychodze inaczej:-)
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Kira - fajne metamorfozy . Alez ty masz ładną cerę, pozazdrościć . Bardzo dobrze ci w tej fryzurce krótkiej. Ale wyglądasz jakieś 5 lat młodziej niż w tych podkręconych , dała bym ci z 18 lat;-) . Ja też zamierzam podciąć włosy, bo ciężko będzie później myć mi te długie, ale to chyba dopiero w czerwcu zrobie. No chyba że się rozmyślę
Naur,przeciez nie wolno sie obrazac za prawde zdjecie jest straszne,wiem:-(
Mrozik bardzo dziekuje za komplement ale czasem wkurza mnie to ze mnie o dowod prosza albo teksty staruszek w tramwaju-taka młoda i juz z brzuchem faktycznie wyglądam dziecinnie a jeszcze jak sie nie umaluje... A włosy musiałam ściąc bo mialam troszke zniszczone trwała ktora na slub robiłam,ale powoli odrastaja,mialam sciete na jeżyka
Mrozik bardzo dziekuje za komplement ale czasem wkurza mnie to ze mnie o dowod prosza albo teksty staruszek w tramwaju-taka młoda i juz z brzuchem faktycznie wyglądam dziecinnie a jeszcze jak sie nie umaluje... A włosy musiałam ściąc bo mialam troszke zniszczone trwała ktora na slub robiłam,ale powoli odrastaja,mialam sciete na jeżyka
reklama
Podziel się: