reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia "nowych" lipcówek :)

reklama
tak tak, niech sprząta chłopak :-p:-p:-p:-p:-p:-p
To się bardzo chwali:-D:-D:-D
Taaak, tak. On będzie w domu ze ścierą latał, a Julka w tym czasie będzie szaleć z "prawdziwymi" mężczyznami :-D
No ale męskie rzeczy tez Maciejas umie. Wieczorem woła Ł. do siebie i na dobranoc tatusiowi zawsze mówi taką litanię: "Młotek, śrubotek, wietaka, lutownica, metr to są nazędzia." :-) Dopiero wtedy tatuś może wyjść z pokoju. :-)

Daria śliczna i bardzo pomocna w domu ;-) :-D :-D :-D
Macius - faktycznie, trochę podobny na tym jednym zdjęciu :tak:
Gabrysia z mamusią - bardzo ładne zdjecie :-)

Ale fajna panienka :-) I włoski jakie długie... I co mnie najbardziej dziwi - ma uczesane włosy:eek: ; mojego dziecka uczesać się nie da, spinki nie zostają na głowie dłużej niż 3 sekundy :-(

dscn0721yj2.jpg

to ja w lutym 2005 r - początek 5 miesiąca :-)

reklama
Do góry