reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych styczniowych pociech :)

Fazerka- jaki Wasz Synuś cudny, normalnie napatrzeć się nie mogę:-).No i mnie dopadło i już chcę mojego bobaska!! A jeszcze niedawno nie było mi spieszno do porodu -hehehe .Kobieta zmienną jest:tak:.Chyba dziś wieczorem zbałamucę mojego A.Niech ma chłop odrobinę przyjemności:))

reklama
to i my sie ukazemy :) Gabriela- skonczony tydzien:) IMG_4538.jpg

marietta aniołeczek malutki :-D śliczna mała Kruszynka :-)
Niki ja co się przebudzę w nocy to zerkam na tel czy przypadkiem nie urodziłaś :-) a mój synuś taki cudny bo w końcu mamuśkę ma policzanko-szczeciniankę :-p
Alka do mnie do mnie :-D jak patrzę na foty jak byłam takim maluszkiem to Maksymilianek jest identyczny :-D

Strzyga i P. no to wyczekiwany i wypędzany z brzuszka wszelkimi sposobami Tymek w końcu jest z Wami ;D Duży chłopak ;)

Fazerkam jaki Twój synek palpuśny ;D świetne zdjęcie ;) Chyba dziewczyny mają rację, że do Ciebie bardziej podobny ;D

reklama
Do góry