reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych styczniowych pociech :)

Kinia.jpgJeżuniu słodki co ten tata mi robi?... mama ratuj :-D:-D:-D

reklama
to była kąpiel nr 2 i z lekka Kinga była zdziwiona, ale jak była w wodzie to była spokojna czyli jest nadzieja że kiedyś się jej spodoba ;-)

Tata chce tylko kąpać małą, ja mam asystować. W ogóle K chce wszystko robić czasem się spieramy kto ma małą ubrać :-)

to była kąpiel nr 2 i z lekka Kinga była zdziwiona, ale jak była w wodzie to była spokojna czyli jest nadzieja że kiedyś się jej spodoba ;-)

Tata chce tylko kąpać małą, ja mam asystować. W ogóle K chce wszystko robić czasem się spieramy kto ma małą ubrać :-)
Ciekawe czy mój A. tak będzie chciał. A gdzie K. się nauczył kąpać małą??Pokazali Wam w szpitalu czy na szkole?

Ja nie mam pojęcia skąd on to wszystko umie :confused: pojęcia nie mam.
To K pierwszy wykapał małą i to on jako pierwszy zmienił pieluszkę małej i ją przebrał.
Nie wiem skąd on wiedział co i jak zrobić? tym bardziej mnie to dziwi bo pierwszy raz ma kontakt z takim maluszkiem. Jak widać instynkt u facetów też się rozwija.

reklama
Kasia to prawda ... mój brat nigdy nie trzymał w rękach dziecka mniejszego niż pół roku, a swojego synka, który urodził się z wagą 2500 kąpał od pierwszych dni tak jakby to robił od zawsze .... wierzę, że i mój mężuś posiada taki instynkt :-)

Do góry