reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

no dobra:-)
tam gdzie ja zdjęć nie wrzucacie (chociaż szkoda:zawstydzona/y:) no to ja będę tutaj Was podglądać i dodawać komentarze...
do tyłu cofać się nie będę więc tylko do
moniq
śliczna Twoja córcia:-) ma niesamowicie długie z przodu włoski:tak::tak: no i oczywiście jak chyba każdy bąbel uwielbia metki:-):-D

reklama
Lili śliczna panienka a to czarno-białe zdjęcie super:tak:
m&m's zdjęcia z basenu fajne kurcze mi ten basen zawsze nie po drodze :sorry:

M&ms super zazdrościmy tego basenu ale jestes szczupla:-)
A tu obiecany filmik

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=EzJb3WpMABs"]YouTube- Wideo010.3gp[/ame]

Ostatnia edycja:
Kurcze...znow zaniedbalam rozdawanie komplementow i az 5 stron przybylo...:tak::tak:

No to zaczne od podziekowan za komplementy pod adresem Alicji i Ameli...:-):-):-)

Nina 2003.....no ..fajnie razem wygladaja jak sie bawia..zaczepiaja sie nawzajem i patrza co druga robi...:tak:

Ela 123456.....dziekuje......male naleza raczej do usmiechnietych maluchow...:tak:

Aneteczko...dziekuje za bardzo mile slowa...:tak:

m&m's...no ja tez juz sie nie moge doczekac......a moze jeszcze Moniqsan przyleci do Stamford ...to juz wogole by bylo super....
No i zdjatka to ja bym mogla wstawiac ale tak mi glupio caly czas to robic bo dziewczyny jeszcze pomysla ze jaks prozna sie zrobilam i caly czas komplementow oczekuje tak jak pewna pani I.......:-D:-D:-D:-D

Confi...no nawet ostatnio staralam sie cos zfilmowac ale i tak bym nie wstawila bo dupa ze mnie i zapomnialam z Polski wziasc kabla do telefonu....ale nastepnym razem zabiore z domku....
Ale jak pokazalam ostatnio wlasnie filmika z Damisiem tam gdzie bil brawo to i moja Amelia tez bila....:-D:-D

Aga.k.m.....oj co to bylo z tymi foremkami.....:laugh2::laugh2:...a pozniej wokol mordala mialy taki poodznaczane kreski bo tak sie przyssywaly do tych miseczek...:-D:-D

Moniqsan...znow piatka dla Ciebie z rozpoznawania dziewczyn...tak na zdjeciu drugim jest Alicja....:-):-)
A o pomaranczowe noski pytalam ostatnio lekarza.....powiedzial ze to poprostu duzo karotenu ....:tak:....ale te noski tak w rzeczywistosci to nie wygladaja na takie pomaranczowe....to chyba wina flesza......:sorry::sorry::sorry:.....

m@dzi@......dziekuje..ja lubie jak dziewczyny sa tak samo ubrane..tak jakos mi sie wydaje ze narazie to ja decyduje jak sa ubrane a pozniej jak beda starsze i beda chcialy zadecydowac inaczej to nie bede sie sprzeciwiac....:tak:

Kornasiu...dziekuje...:-)

K.M.....Tobie tez dziekuje...a co do uszka to juz sie pogodzilam ..poprostu taki juz urok moich dziewczy.....:sorry::tak:
No i Filipek super chlopak....zdjatko z mina mowiaca ...daaaaaj mi juuuz baabo spokoj jest the best.....:-D:-D:-D
A tak wogole to jak on sie zmienil....:tak:

Anetka 551..oj nic nie szkodzi i nie masz za co przepraszac ze nie wiesz ktora jest ktora....
na 3 fotce jest Alicja........no i dziekuje za komplement....:tak::tak::tak::tak:

m&m's....ten filmik to chyba z 10 razy ogladalam..i sie nie moge nadziwic zdolnosciom Twoje corci....poprostu niedosc ze sliczna to jeszcze taqka zdolniacha....gratuluje....:tak::tak::tak:
A no i masz fajne fioletowe poduchy....:tak:

Monika1977...oj dziekuje slicznie....:-):-):-)

Moniqsan....ja juz pisalaam..i napisze jeszcze pewnie nie raz....Lili jest poprostu przesliczna.....naprawde sliczna.....te galeczki i wloski...poprostu dzidzia cudo.... ( i wcale nie slodze) po prostu pisze to co widze.....:-):-):-):-):-).....
A na tle tej nieeeeebiesciuchnej maty wyglada jeszcze ladniej....:tak:

A podloge to tez chyba pucowalas do zdjec...no bo tak slni ze hoooo hoooo...;-);-)

m&m's.......nie no....najpierw napisze ...kooobieto jaka z Ciebie laska...jakie nogi....:shocked2::tak::tak::tak::shocked2::shocked2:.....
A majeczka jaki ma kostium...super chyba spedzilyscie czas....:tak::tak:

m@dzi@......och jaki silny jest Kamilek.....moja Ala dopiero tylko buja sie jak piesek .....zuch chlopaczek...

Ostatnia edycja:
No brawa dla Kamilka:tak: moj Krzysio to lezy jak betka na brzuchu.:tak:
Wydaje mi sie,ze on nie bedzie raczkowal tak jak wszystkie moje dzieci,troche szkoda no ale coz:tak:

reklama
M&M 's mamuska coz za figurka jak modelka pozazdroscic :szok::-)
Moniqsan wstaw jakies zdjecia gdzioe lili bedzie wygladsac... nie tak reewelacyjnie :) gratki dziewuszki zdjecia the best

Do góry