reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

reklama
Confi no faktycznie fajny akrobata z małego :-D
Ja na Fifiego mówię wygibusek, bo takie cuda wyprawia że szok :-)
A i dziękuję za miłe słowa o moim misiu :tak:

confi - no zamurowało mnie!!! cóż za gibkość... szok!!!:szok::-D:szok::-D moja Jagoda w porównaniu z Damiankiem to "królewna z drewna"...jest ruchliwa - ale na jednej płaszczyźnie..żadnych skosów, a o Damianich łukach nawet nie będę wspominać - ZDOLNE DZIECKO!!!
a jakie Dami ma śliczne adidaski:tak::-)

Confi akrobata faktycznie niezły, można by im z moim Matim zawody zrobić w gimnastyce;-) a gdzi kupujesz takie śliczne ciuszki? Bardzo mi się podobają te turkusowe spodenki np

confi- my z mezem jestesmy do siebie podobni a wiekszosc osob mowi ze toc aly maz.. ze do mnie podobny nalezysz do nieliczynch ktorzy tak uwazaja:rofl2:

szalejecie z tym fotkami :-D a mi jak na złość źle chodzi internet i wszystko oglądam na raty :wściekła/y::wściekła/y:

kokoszka, piękna jest ta twoja córcia :tak: Miss Polonia się nam szykuje :rofl2: nie mogę uwierzyć że tak małe dziecko ma tak długie kłaczki hihihih :szok:

tikanis, synek do ciebie podobny jak nic :tak: te same oczka

aga, Jaga wydaje się być taka niewinna na tych fotkach, jakby chciała powiedzieć "ale ja nic nie zrobiłam....." :rofl2: wygląda na bardzo grzeczną dziewczynkę :tak: ty też kochana wyglądasz super, ale przyznam szczerze że najbardziej podobasz mi się na tej fotce pod kocykiem ;-):-)

martalis, synek ma superową grzywkę :happy: i jaką on ma okrąglutkiego pycholka, jak słoneczko. chyba duży jest, co? ile waży?.... doczytałam ile waży :rofl2: :rofl2:

ankzoc, córcia ma duże śliczne oczka :tak:

nina, a w którym kościele ty chrzciłaś synka?? czyżby w Bełchatowie na Binkowie?? bo coś mi tu tak wygląda że widzę swojego proboszcza ;-):rofl2::szok: i kościół gdzie ślub miałam :confused: (podobno dziecko do chrztu musi być na całej mszy - to prawda?) śliczna 4 fotka, taki mały smerfik ;-) też ma piękne oczka, takie pełne okrągłe, kolorek jak atramanet - taki zupełnie inny kolor oczu :tak:

moniqsan, fotki przepiękne, jak zawsze zresztą :tak: ja to chyba twojego męża wynajme do jakieś sesji normalnie :sorry2:

monika, śliczny synek :-)

kasia, synek mega uśmiechnięty, super :happy:

confi, łoooo matko jaki cyrkowiec :rofl2: teraz już rozumiem twoje obawy co do pozostawienia go samego na łóżku :sorry2: matko jak on się tak powyginał?? co on kręgosłup z gumy ma czy jak?? :confused: fotki z łóżeczka powinnaś wydrukować, oprawić w ramke i powiesić na ścianie :tak::-D

i fakt - na tym zdjęciu z bucikami (w sumie szkoda że z przodu go nie widać tak w całej okazałości:-() wygląda jak taka laleczka reklamująca ciuszki dla dziecięcego sklepu :tak: ojjj stroisz syneczka, stroisz :-p modelek mały :sorry2:

Dziękuje za miłe słowa o Juleczku.
Confi Damianek niedługo złapie swoje nóżki, ale przez główkę :) rzeczywiście musisz uważać:)
Barmanka oczywiście dobrze poznajesz Bińków, moja nowa parafia( mieszkamy na os. Słonecznym od roku). Tak, dziecko musi być na całej mszy bo chrzest jest w trakcie mszy. Na szczęscie Julian wytrzymał, a jeszcze trzech chłopców było chrzczonych. A tydzień przed nie było żadnego chrztu :) Też lubie go w tym ciemnym niebieskim. Taki właśnie mały smerfik:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry