reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych Skarbów :)

jola, dzięki za podpowiedź jak wstawić fotki :tak:

kasia, zdjęcia super. Jaga rulezzz :rofl2::rofl2: i też najbardziej uśmiałam się przy ostatniej fotce - zastanawiałam się czy Jaga chce zrobić cacy-cacy, czy też chce Filipkowi włoski powyrywać ;-):-D

reklama
Na wstępie podziękuję Kasi za umieszczenie fotek :-):-):-)

Alez super razem wygladacie.....ale najlepsza ostatnia focia az sie usmiechnelam od ucha do ucha...:tak::tak::tak::tak:
No i na zdjatkach widac ze Jagodka zadzila....:-)

tiaaa - ZADZIORA... a za kompelment dziękuję... I wiesz co jeszcze powiem - nie słuchajcie Kasi gdy będzie marudziła na swój temat :-p:tak:!!!

kasia, zdjęcia super. Jaga rulezzz :rofl2::rofl2: i też najbardziej uśmiałam się przy ostatniej fotce - zastanawiałam się czy Jaga chce zrobić cacy-cacy, czy też chce Filipkowi włoski powyrywać ;-):-D

no Jaga cacy-cacy robiła... tylko tak dośc specyficznie - trzeba było kontrolować jej ruchy :-D:-D:-D

Jaga to takie grzeczne i słodkie dziecko,że tylko cacy Filipkowi robiła:-D:tak:.

Grzeczna - Ona się pięknie popisywała... Zresztą dziwię się, że nas z Efeza nie wywalili :-D:-D:-D
A co do cacy - to fakt... Sama bym zacacała Filipka - w realu jeszcze słodszy - i naprawdę - MEGA GRZECZNY :tak::tak::tak:

Confi - ostatnia fotka extra - widać, że Dami jest w swoim żywiole :tak::tak::tak: Wodny Amant normalnie :-D
Piękną tworzycie Rodzinkę. A Ty Kochana... wyglądasz bossko - tylko dlaczego się tak "chowasz" za Damim co?? (zaslaniasz się) Ja na basenie mogę za straszydło robić (bez makijazu, w stroju... mało "przyjazny widok :szok::zawstydzona/y::-D)

Barmanko - wowww - pięknie Ci w tym ceglastym szaliku!!! To jest naprawdę Twój kolorek (sukienka na chrzest tez była boska). Marcelek w krawacie jest the best!!! Kurteczka rzeczywiście świetna, ale i tak najbardziej chwycił mnie za serce na 1, 3 i 7 fotce

no to teraz ja dodam troszkę fotek z dzisiejszego spotkania z Kasią i Filipkiem:-)

(P.S. rzeczywiście dziwacznie się te fotki wstawia...wcześniej było o niebo lepiej :dry:)

Załączniki

• DSC03817..jpg
    DSC03817..jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 106
  • DSC03820..jpg
    DSC03820..jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 97
  • DSC03815..jpg
    DSC03815..jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC03824..jpg
    DSC03824..jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 101
  • DSC03823..jpg
    DSC03823..jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC03818..jpg
    DSC03818..jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 98
jola466- zdjęcia superaśne, faktycznie pierwsze zdjęcie jak kloniki :-D

confi- Asiu Damianek, kurcze plywak pełną gębą hahah :-D:-D, profesjonalny strój...... zdjęcia super, mina małego na ostatnim zdjęciu extra :-D

barmanka79- nie no wiedziała, ze wszystkie laski w piaskownicy będą lecieć na Marcelka ale teraz to jestem już przekonana na 100 %, w tej kurteczce wyglada super no i zdjęcie w krawaciku rewelka!

agakm, kasia1208- super wyglądacie dziewczynki, dzieciaczki słodziutkie i starsznie wam zazdroszczę spotkania.... tak pozytywnie :sorry2::-p;-)

kasia,aga-k-m- fajne zdjatka no i fajne spotkanie musialo byc:)
confi- super te fotki malego w stroju:)
barmanka- zdjecie 3 i 9 cudne :p

Confi....świetne fotki aż Wam pozazdrościłam tego basenu:zawstydzona/y: Damiś to jest mały artysta,cudny a jaki ma świetny kostium kąpielowy:tak: Pierwsze zdjęcie-ekstra:tak: No i musze napisać że bardzo ładna z Was para:tak::-)

Barmanko....Marcelitko to jest piekniutki....jakie ma cudne niebieskie oczęta:tak: Zdjęcie w kurteczce debeściarskie,cud-miód;-):-) A z Ciebie to też niezła laseczka:tak:

Kasia,Agakm....cudowne mamusie i śliczne dzieciaczki:tak: Super że się spotkałyście,fotki są niesamowite....no i Filipek zdominowany przez Jagódke,nie da sobie kobieta w kasze dmuchać:-D;-):-)

Jolu uwielbiam twoje córcie:tak:.Pierwsze zdjęcie zaje.....Normalie jak na ksero odbite;-).
Gąsieniczki spełniają swoje zadanie dziewczynki lubią się na nich huśtać?
Confi zdjęcia Damiana po raz kolejny mnie rozbroiły.Jak on cudasnie wygląda w tej piance:-D.Świetna ta wasza rodzinka a ty ani sie waz narzekać na swój wygląd, wyglądasz ślicznie.Szkoda,ze nie mieszkamy blizej siebie bo wspólne wypady nabasen byłyby ekstra.
Barmanko z małego Marcelka robi się dorosły Marcel.Strasznie się zmienia.Fajne ma zdjęcie z tym miśkiem większym od siebie:-D. Bardzo ładne fotki z mamusią i piękne białe zębolki;-)
Kasiu,Ago fajowe zdjęcia z waszego spotkania.jakbym widziała moje spotkanie z Marzenką:-D.
Jagodziance najwyraźniej spodobał się kolega-gesty mówią same za siebie:-D.

mam nadzieję,że kiedyś dojdzie do spotkania"majowych mam" i strzelimy sobie rodzinna fotkę:-)

mam nadzieję,że kiedyś dojdzie do spotkania"majowych mam" i strzelimy sobie rodzinna fotkę:-)

ja też na prawdę w to wierzę,a chciała bym zobaczyć wasze fotki napisz do Marzeny żeby je wstawiła jak będzie miała chwilkę..
A to jeszcze coś z przed chwili:)))Pierwsze kroczki...
DSC01277..jpgDSC01252..jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Confi ale super zdjecia na basenie :-) ostatnie jest najlepsze super maly wyglada i ta minka :-) widac ze bardzo zadowolony

Barmanka slodziak z Twojego synka, a na zdjeciu nr 2 jaka ma swietna kurteczke :-D zdjecie nr 6 super, jaki przejety :-)

Kasiu, Aga super fotki, ostatnia poprostu boska :-). Kasiu jeszcze raz gratuluje pierwszych kroczkow

Do góry