reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Boziuniuuu,jakie brzunie cudne! Nie jestem w stanie opisać każdego z osobna,bo zabrakłoby mi sił na "ah'y" i "oh'y"! :-):-):-)

To teraz Nasza Willa. :-D 13t+1d

2013-10-06 11.40.08-1.jpg

Załączniki

• 2013-10-06 11.40.08-1.jpg
    2013-10-06 11.40.08-1.jpg
    8 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Misiarska Twój brzusio mnie powalił na kolana, jest już taki na milion ciążowy :) ciekawy, jaki będzie na koniec? :)

mój chyba niewiele się zmienił od ostatniego razu :) jest taki mocno wzdęty, ale jeszcze nie taki sztywny, jak na koniec :) choć nie da się wciągnąć :D
brzusz12-13.jpg

Załączniki

• brzusz12-13.jpg
    brzusz12-13.jpg
    11,7 KB · Wyświetleń: 61
Misiarska-woow spory brzusio no ale nic dziwnego skoro ma dwóch lokatorow

Autka- no twoja willa też pokaznych rozmiarów nie ma co, super niech rosnie zdrowo

Polisia- faktycznie jak dobrze kojarzę to niewiele wiekszy od ostatniej fotki ale bardzo ciekawie rosnie tak ok środka się uwypukla.

No dobra to i ja wstawię swojego brzucholka :cool2: wstydzę się ale napatrzyłam się na wasze śliczności i też wstawiłam.

15 tydzień ciąży 06.10.2013-1.jpg

Załączniki

• 15 tydzień ciąży 06.10.2013-1.jpg
    15 tydzień ciąży 06.10.2013-1.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 171
Ostatnia edycja:
polisia, anocona - u Was też zaczynają się ciążowe brzuszki. I nie ma się czego wstydzić :-) U mnie inna sprawa, bo mam dwójkę, więc gdzieś się muszą pomieścić.... ;-)

Matko dziewczynki piękne brzuszki:) Takie ciążowe. Niektóre z Was tylko 2-3 tyg ode mnie starsze ciąże mają a tu takie brzuszki piękne a u mnie nadal prawie że płasko Poczekam aż mnie troszkę wybrzuszy to dopiero wstawie zdjęcie:-D

reklama
Do góry