reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Marcia- no teraz widać rożnicę, pięknie rośnie.

Madziolina- śliczny
Z resztą co ja tu będę wymieniac Niunia, Viltutti i reszta dziewczyn wszystkie macie cudowne brzuszki i te małe i te większe są po prostu przeurocze.

reklama
Matko jakie fajne brzuszki macie:-D Mój to taki jeszcze niewydarzony;-) Nie mam jak zrzucić zdjęcia z telefonu na tableta ale postaram sie cos wymyslec i tez wrzuce?

Madziolina widac juz ladnie brzuszek. Teraz jak sie juz pokazal to zacznie szybciej rosnac.
Viltutti twoj rzeczywiscie spory, ale ja to bym juz chciala zeby wszyscy widzieli ze moj to ciazowy. Ja widze spora roznice u siebie i nawet tesciowa wczoraj powiedziala ze przez ten tydzien co u niej siedze to sporo urosl. Ale to zalezy w czym chodze. We wtorek pojade do domu to musze sobie wziac jakies ciazowki i wygodne ciuchy.

reklama
Do góry