reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

reklama
P1020707.JPG
3tyg. Nina :-)
P1020709.JPG
Nina&Mama

PAULINA slicznie sie dzidzia juz smieje i jakie ma urocze doleczki w policzkach:-D
Irisson sliczny babelek i tobie ladnie w tej fryzurce.:tak:
Pamelcia sliczna dzidzia:tak:

No, irisson, kogucik Kruszynka ma nieziemski. Tatuś robił? Słodki szkrab.
paulina, ma ledwo miesiąc i już takie uśmiechy sypie? O jaaa...No boskie są :-).
martyna, puszczane oczka są słodkie :-).

pamelcia, co za radosc!!! ja juz sie nie moge doczekac usmiechu bardziej przytomnego ;)
a propos oczek, tutaj jedno z nielicznych zdjec z otwartymi oczami ;) jest powaga oraz mądrość ;)

Screen shot 2012-09-07 at 9.08.43 PM.jpg

p.s. za to matka nie za madra, bo jej sie jakos dziwnie podwojnie zdjecia wklejaja :eek:

Załączniki

• nie spie, to popatrze madrze.jpg
    nie spie, to popatrze madrze.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 49
weronka, na szczęście mimo że Tola tak bacznie obserwuje to nie widzi Twojego postu więc nie wie, że problem ze zdjęciem ;-). Poza tym taka słodziara na pewno by mamie wybaczyła :-p. Też ostatnio jakimś cudem tak mi się wkleiło i nie wiedziałam dlaczego. Skasowałam wszystko i wrzuciłam od nowa :-D.

pamelcia pierwsza fota zajebista :-D ale sie rozłożyła młoda :-D
Irisson- Nina cudna! Ale ma kogucika :) a z ciebie ładna babka, pisałaś o sobie takie rzeczy że myślałam już że jakaś poczwara z ciebie a tu laska normalnie:-)
paulina- o mamo! Ale uśmiechy! no takiego śmieszka zobaczyć to rzadki widok.Kochany jest:tak:
martyna- ale zarąbiste minki i fakt oczko jest;-)
weronkazz- jaki włosy gęste o jaaa! Ale cudna Tola, chyba czarnula będzie :tak:

reklama
Do góry