reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

halo halo, no to objawiamy sie i my, wreszcie nareszcie - po 24 godzinach lekkich skurczy, 8 godzinach ciezkich i 40 minutach dzielnego parcia: mamy ją!

tola, 3 dzień:

404085_3174486661497_1152163977_n.jpgtolik.jpg

witajcie lipcowo/sierpniowo/wrzesniowe ciocie!

Ostatnia edycja:
reklama
Weronka, jaką ona ma czuprynę :-). Super. A krówki genialne :tak:.

marcia, no rośnie Tymuś, rośnie :tak:. Ma śliczny dziubeczek z ustek :-). No i chyba jest w mniejszości forumowej jeśli chodzi o kolor włosów, bo blondynek :-).

natasszzka, słodka Kruszynka :-). A kąpiel rewelacja. Przecież ona nawet się uśmiecha!!:-D Ja tego jeszcze z Tymkiem nie doświadczyłam...:dry:

dzag u nas kapiel jest uwielbiana, najlepszy punkt dnia- ona krzyczy jak ja rozbiore ale jak tylko poczuje wode to cisza- ale z Oliskiem tez tak miałam. A Tymkowi daj czas jak podrosnie jeszcze bedziesz go siła z wanny wyjmować :tak:

natasszzka, no właśnie to jest najgorsze... teraz ja bym chciała a on nie chce, a potem ja nie będę chciała a on będzie chciał :-D. Eh te chłopy...

Cudne te nasze dzieci :)

weronkazz kawał kobity z tej Waszej Tolki :), wygląda na zdecydowanie starszą niż kilkudniowy noworodek! Śliczna!

marcia ale blond czuprynę ma Tymek o_O Odlot!

nataszka hahahaha, fota z wanny rozbrajająca!

dzag faktycznie większość naszych dzieciaków ciemnowłosa jest :). Ciekawe. Nasza Mania też w mniejszości się mieści ze swoimi miedzianymi "kędziorami";)
A Tymek już duży chłopak, ależ ten czas pędzi o_O!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry