reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdjecia naszych pociech

reklama
sopelek obłędne dzieciaczki, też się nadziwić nie mogę, gdzie one się u Ciebie w tym maleńkim brzusiu mieszczą. Gratuluję parki:-D

k8libby cudowne zdjęcie:tak:Wielgachne gratulacje syneczka:-D

timeangel hahaha, bąbla masz dowcipnego i z wyczuciem, od razu wie o co chodzi, jak mamie i ciotkom forumowym humoru przysporzyć :-D Gratulacje!!!

No wiec ja wstawiam zdjecie ;) usg 13tydz 4 dn ciazy;) nasz okruszek;)
2012-02-13 21.35.33.jpg

reklama
no dobra, ja jade na usg jutro na 9.15, u Was bedzie 10.15 :) chyba czuje od jakiejs godziny wielki niepokoj.. poogladalam zdjecia ktore dalyscie i zastanawiam sie jak nasza dzidzia :)

Do góry