reklama
kruszki
Fanka BB :)
Exotic to zdjecie wez, ja musialam placic, nie wiem jak teraz za to, ale to co mialam w 6tc to 5f chyba placilam za fotke, byc moze teraz to genetyczne jest za free, a nie masz ciazy potwierdzonej jeszcze z krwi? karte ciazy juz masz-> polozna? w porownaniu z polska karta ciazy to to sa akta
Exotic to zdjecie wez, ja musialam placic, nie wiem jak teraz za to, ale to co mialam w 6tc to 5f chyba placilam za fotke, byc moze teraz to genetyczne jest za free, a nie masz ciazy potwierdzonej jeszcze z krwi? karte ciazy juz masz-> polozna? w porownaniu z polska karta ciazy to to sa akta
bylam tydzien temu u poloznej pobrala mi 3 probki krwi i kazala nasiusiac ale przy mnie nic nie potwierdzila wziela je do analizy karta ciazy jest tzn Akta jakiejs spraawy wygladajacej na te pruszkowska hihi jak narazie podoba mi sie tutejsza obsluga ciezarnych tylko tak dlugho musze na ten pierwszy skan czekac no ale juz jutro
Hej dziewczyny ja tez dzisiaj tak jak mowilam bylam w szpitalu na usg maluszek ruszal raczkami wszytko w normie dlugosc 5.7cm jakis malutki mi sie wydaje to jest 12tydz i 2 dzien termin porodu mam na 18 sierpien nastepny scan 26marzec juppi czuje sie swietnie po tym jak zobaczylam maluszka wspaniale przezycie. Probowalismy dojrzec po swojemu czy to chlopczyk czy dziewczynka ale dokladnie nie wiem w ktore miejsce patrzec na drugim zdjeciu w kolku zaznaczylam i powiedzcie mi czy to jest wlasnie to miejsce? sugerujemy sie tym wykresem ---> Strefa kobiety.pl - Drukowanie
jak myslicie ? bo po tym jak dowiedzialam sie ze wszytko juz jest dobrze i dzidzia zdrowa to juz mnie ciekawosc zrzera
jak myslicie ? bo po tym jak dowiedzialam sie ze wszytko juz jest dobrze i dzidzia zdrowa to juz mnie ciekawosc zrzera
reklama
LeRemi
Fanka BB :)
Exotic gratulacje, dzidziek fantastyczny! 5,7cm to chyba jest w normie jak na ten tydz, inaczej lekarz by cos powiedzial. Co do plci to nie mam pojecia, ale juz 26 marca sie dowiesz na 100% Dluga kaza nam sie tu naczekac na ten pierwszy scan, ale wrazenia potem niesamowite co nie?
Podziel się: