reklama
marcia331
Fanka BB :)
A ja miałam dzisiaj robione usg przez brzuch, potem dopochwowo, potem znowu przez brzuch i znowu dopochwowo :-) a to dlatego że nasza dzidzia była uparta i nie chciała się pokazać z profilu żeby można było porobić wszystkie pomiary. Na szczęście w końcu się udało. I mam dwa zdjątka. Na jednym cała dzidzia zmierzona i też z rączką w buzi :-) a na drugim zbliżenie twarzyczki :-) cudowna jest!!!! Jak patrze na te zdjęcia to mi łzy ze wzruszenia się pojawiają. Zobaczcie sami.
stokrotka.af
no super :-):-)
ciekawe czy ja też się tak będę ekscytować , ale to dopiero 17.02 będzie pierwsze podejście....
ciekawe czy ja też się tak będę ekscytować , ale to dopiero 17.02 będzie pierwsze podejście....
3timeangel
Zaciekawiona BB
Niop, poczucie humoru to on ma Ja wizytę mam już w ten czwartek
palemcia ja miałam genetyczne przez powłoki brzuszne, ale to było pierwsze wykonywane w ten sposób. Chodzę do facetów ginekologów "od zawsze" i naprawdę nie taki diabeł straszny, proponuję się nie stresować nadaremnie Partner będzie mógł być tak czy siak, niezależnie od rodzaju USG.
Ale! Jeżeli się da wychwycić wszystkie pomiary przez brzuch, to pewnie na taki się genetyczne skończy:-)
marcia, jukix cudowności!!!
Ale! Jeżeli się da wychwycić wszystkie pomiary przez brzuch, to pewnie na taki się genetyczne skończy:-)
marcia, jukix cudowności!!!
mala.di
reklama
marcia331
mała.di to zdjęcie 3D rewalacyjne!! Zupełnie inaczej dzieciątko wygląda. Fajnie że już tak wcześnie miałaś możliwość zobaczenia go w taki sposób.
jukix twoje dzieciątko też super. W ogóle to wszystkie nasze dzieciątka są śliczne :-)
jukix twoje dzieciątko też super. W ogóle to wszystkie nasze dzieciątka są śliczne :-)
Podziel się: