reklama
pamelcia100
Fanka BB :)
Hej ja mam takie pytanko. Za dwa dni mam usg w 13 tyg ciąży i zatsanwia mnie jakie to bedzie usg czy przez powloki czy sondą. Bo chciałabym wziac partnera ze sobą. A wy wiecie jak to wygląda??
dorotak
-Aia- super zdjęcia, pamiątka zostanie na lata )
milejdi - musiałam się chwilę się wpatrzyć, ale faktycznie rączka przy buźce jest, słodziutkie
milejdi - musiałam się chwilę się wpatrzyć, ale faktycznie rączka przy buźce jest, słodziutkie
pamelcia100
Dzięki za odpowiedz. Bo moja gin robiła mi w 10tyg przez sondę i powiedziała ze teraz bedzie przez powłoki ale u kogoś innego bo ona nie ma tekiego sprzętu i zostałam zapisana do faceta a zawsze chodziłam do babek i jeśli przez sonde to troszke się wsydze a pozatym mój partner chce koniecznie isc ze mną i niewiem czy przy sondzie partnerzy mogą byc obecni.
:-(
:-(
3timeangel
Zaciekawiona BB
Ja miałam dopochwowe i mąż był oczywiście ze mną Tylko, że to zależy od Ciebie. Ja nie mam problemu z lekarzem facetem bo tylko do nich chodzę a jak to mój pan doktor powiedział "niech wchodzi, skoro mamy oglądać dzidziusia to znaczy, że mąż już te tereny zna"
reklama
kruszki
slodkie malutkie nasze cudaZobacz załącznik 431877 Pochwale się nowym zdjęciem. Troche niewyraźne ale widać jak maluch ssie kciuka
ja moge byc caly czas z partnerem, ale mieszkam w UK, i dopochwowe to tutaj jest w ogole rzadkoscia ja mialam w 6tyg normalne, i wszystko widac, wiec okazuje sie ze mozna nie dopochwowe, pewnie zalezy od sprzetu i doswiadczeniaHej ja mam takie pytanko. Za dwa dni mam usg w 13 tyg ciąży i zatsanwia mnie jakie to bedzie usg czy przez powloki czy sondą. Bo chciałabym wziac partnera ze sobą. A wy wiecie jak to wygląda??
zaczelam sie smiac na glos, a jestem sama w domu a le dobry klient"niech wchodzi, skoro mamy oglądać dzidziusia to znaczy, że mąż już te tereny zna"
Podziel się: