reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

wow! co za postrzyżnowy dzień! i u nas grzywka ciachnięta, ale zupełnie nieprofesjonalnie ;)

16.06.13:03.jpg

Załączniki

• 16.06.13:03.jpg
    16.06.13:03.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 50
reklama
Dzag, jakie skupienie :-D A pierwsze zdjęcie to już po, tak? ;-)
weronka, mnie mama też tak strzygła jak byłam mała, jaka Tola słodka :-D

Kacper też ma grzywkę trochę przydługą muszę pomyśleć o jakimś cięciu :)

Ostatnia edycja:
malinka1980, nie to jeszcze przed. Ano taki był skupiony i grzecznie siedział. Tylko się uśmiechał i mrużył oczy :). Zdjęcia kiepskie bo aparat w telefonie odmówił współpracy i trzeba było potem szybko szybko pstrykać :p. Teraz się Tymkowi już takie widły na czole nie robią, bo ta jego długa grzywa wyglądała już okropnie :/. Weronka. a nie wyskoczył u Ciebie nikt z informacją, że dziecka się nie obcina przed ukończeniem roczku? Bo moja teściowa zamiast powiedzieć "o jak fajnie" czy coś w tym stylu od razu palnęła: co zrobiliście? Eeeee, dziecka się nie obcina jak jeszcze roku nie ma! :/

moja mama jak zobaczyła zdjęcie własnie nieśmiało zapytała czy aby na pewno już czas, na szczęście o roczku nic nie pisnęła ;)
pierwszego długaśnego kosmyka ciachnęłam toli jak miała 5 miesięcy, więc tak czy siak już poszło ;)
co to za zabobony tak w ogóle!

No wlasnie Kacper ma takie widły :-D Wlasnie na pierwszym zdjeciu ich nie dostrzeglam i myslalam ze to juz po :-D A z tym nieścinaniem przed roczkiem to jakiś zabobon? :szok:

A ja nie wytrzymalam i ciachnelam kacprowi grzywke jak jadl sniadanie :-D oczywiscie najpierw machal lapkami i sie krecil ale wyczekalam moment :-D tak troche tylko :zawstydzona/y:

Oj jest jest już przy Laurze to słyszałam a córka numer zrobiła i jak miała 8 mies wszystkie włosy jej wypadły i było po problemie z zabobonami hehehe, lepszy jest, że do roku na zewnątrz dziecko MUSI wychodzić w czapce.

reklama
hehe jakie zmiany
Tola ma fryzurę jak Olka 3 miechy temu tylko duuuuuuuuuuuuużo lepiej Ci poszło.
nam znów wchodzą do oczu ale pamiętam słowa irisson: karoloina nigdy więcej jej tego nie rób :rofl2: więc chyba tak jak Dzag pójdziemy do fryzjera i zrobimy sobie boba, już się da :tak: tylko mam złe przeczucia co do współpracy :baffled:

Do góry