reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

bianuś3.jpgMyjku pupku :):)
bianuś.jpgrosnę,rosnę....

reklama
Gosha Piękny !!! zakochałam się, Taki brzoskwiniowy do schrupania ;-)

Agnes Ty już na innym wątku pisałaś i tym siadaniu i cwiczeniu chciałam Cię ostrzec, możesz tym wyrządzić ogromną szkodę dziecku. Absolutnie nie wolno sadzać dziecka dopóki samo nie usiądzie. tu nie ma co ćwiczyć bo dziecko siada z pozycji na brzuszku pupą do góry. Oczywiście przystojniacha nie lada

Katjusza rozbawione to towarzystwo

Irisson młodsza na każdym zdjęciu wygląda jakby nie dowierzała, że ma taką zwariowaną siostrę :))

Ratina Blanka ma świetne włosy i ten lok po lewej ...
mAtma jak najbardziej klasyczy wytrzeszcz :-D (btw zrób sobie suwaczek :))

Karolina dobrze mówi z tym siadaniem, że dzieci z brzucha siadaja i dopóki tego same nie robia nie powinno się ich sadzać obkładając poduszkami.

gosha ale Tymek słodziak jest!!!!cudny

Ratina mamy identyczną wanienkę :)

Dawno Wam Tymka nie pokazywałam. Zgram dzisiaj zdję z telefonu i w wolnej chwili wrzucę

kakakarolina, suwaczek- to dopiero abstrakcja! jak znajdę dłuższą chwilę to pokombinuję ale tą noc raczej mam z głowy bo starszy przyszedł do mnie przed chwilą zielony, trzęsący się i mówi że ma za dużo śliny, to znaczy gorączka leci w górę i może będzie rzygał... czuję że będzie rozrywkowo:dry:

katjusza normalnie powinnaś im tam chmurki dorysowac wiki do natalki: siora ale kawały dobre walisz :-D
Ratina jeju ale ty masz co myc na tej główce ;-) śliczne włoski :-) ja też chce miec co myc:-p
irisson uważaj Nina za chwilę nie będzie się dawac i dopiero będziesz miała bitwę w domu o tytuł królowej :-D
Agnes Adaś jest śliczny podobny trochę do mojej Amelci pasują do siebie:-)
mini tomo.jpg a to my w dniu skończenia 4 miesięcy. Tatusi syneczka ;-)

Ostatnia edycja:
Ja to tak ogólnie napiszę - cudowne mamy tu Dzieciaczki :-). Wszystkie mamy mogą być dumne :tak:.
Agnes, kakakarolina i marcia mają rację - owszem fajnie to wygląda jak Bąbel już posadzony się utrzyma, ale na długą metę to tylko problemy może przynieść. Skoro sam nie siedzi to widocznie jest na to u niego za wcześnie.

reklama
No dzieci to się Nam-Sierpniówką udały...bez 2 zdań :)

Pam a co ja dojrzałam na zdjęciu...taką kropkę na ramieniu...zostało po szczepieniu? Bianuś też ma,ale nie tak widoczną..Za to buziaczek słodziutki :)

Do góry